www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖZDİLEK'TE TİYATRO GÖSTERİSİ

ÖZDİLEK

Özdilek Alışveriş Merkezi tarafından Ocak ayında başlatılan ücretsiz tiyatro kursunda eğitim gören ilköğretim 1. ve 2. sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Çevre Kirliliği konulu tiyatro oyunu beğeniyle izlendi. 5 aylık eğitimlerini güzel bir oyu

Alışveriş merkezinin yenilenen eğitim salonunda  kurulan tiyatro sahnesinde oyunlarını sergileyen küçük tiyatrocuların mutluluğu gözlerden kaçmazken, çocuklarını izleyen aileler de küçük tiyatrocuları alkışlarıyla destekledi.

Tiyatro eğitimine katılan çocukların aileleri ile yapılan görüşmede ailelere çocuklarının tiyatro öncesi ve sonrası ne gibi değişiklikler olduğu da soruldu. Verilen cevaplar etrafına daha anlayışlı ve olumlu bakabilen, sorumluluk alabilen ve kendini rahat ve güzel ifade edebilen çocuklar olduğunu anlattılar. Bu anlamda eğitimi düzenleyen ve bu gibi eğitimleri sürekli yapan Özdilek AVM yönetimine teşekkür ettiler ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

 SON GÖSTERİ 2 MAYIS'TA

Cengiz Oba ve Şirin Oba tarafından verilen tiyatro kurslarının son gösterisi ise 02 Mayıs 2015 Cumartesi günü Özdilek Alışveriş Merkezi Eğitim Salonu'nda gerçekleştirileceğini ifade eden İşletme Müdürü Cahit Akyüz, Tüm İnegöl halkı, minik tiyatrocularımızın mest edici gösterisine davetlidir” şeklinde konuştu.

  ETKİNLİKLER SÜRECEK

Özdilek Alışveriş Merkezi yöneticileri ise, bu gibi sanatsal ve sosyal etkinliklerin sürekli devam edeceğini, bu merkezin sadece alışveriş amaçlı değil bir sosyal yaşam alanı olduğunu ve bu anlamda etkinliklerin süreceğini işaret ettiler.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25