www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖZEL ÇOCUKLAR UNUTULMADI

ÖZEL ÇOCUKLAR UNUTULMADI

İnegöl LİONS Kulübü üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile özel çocuklara ulaştırılmak üzere İnegöl Zihinsel Engelliler Derneğine 10 adet tekerlekli sandalye teslim etti.

Önceki akşam İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) binasında düzenlenen teslim törenine LİONS Federasyonu 4. Bölge Başkanı Gül Liman, İnegöl LİONS Başkanı Dinçer Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, İZED Başkanı Halil Peynirci ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdiler.

ÖZEL ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Törende konuşan İnegöl LİONS Başkanı Dinçer Kılıç, ?LİONS olarak İnegöl´de birçok faaliyete imza attık. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında özel çocukları unutmadık. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi bir çalışma başlatmak istedik. Bu çalışma sonucunda elde ettiğimiz 10 adet tekerlekli sandalyeyi özel çocuklara teslim etmeleri için İZED Derneğineziyarette bulunuyoruz? dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

LİONS Federasyonu 4. Bölge Başkanı Gül Liman ise, Lions´un Türkiye genelinde birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiğinin altını çizerek, eğitimden sağlığa, gençlikten kadınlara, çocuklara kadar önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İnegöl LİONS kulübünü de hayata geçirdiği özel proje için tebrik etti.

10 ÇOCUK DAHA MUHTAÇ OLMAKTAN KURTARILDI

Son olarak söz alan İZED Başkanı Halil Peynirci, ?Dernek olarak uzun yıllardan bu yana yönetim kurulumuzla çalışarak özel çocuklarımızı ve ailelerini sevindirmek, onlara destek olmak için önemli çalışmalar yapıyoruz. Hayırseverlerimiz, işadamlarımızın destekleri ile binlerce çocuğumuza tekerlekli sandalyeler aldık. İnegöl LİONS grubu olarak sizlerinde teslim ettiği bu tekerlekli sandalyelerin önemi büyük. 10 çocuğumuz daha hayatını kimseye muhtaç olmadan idame ettirecek. LİONS kulübüne bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19