www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Özel çocuklara büyük sürpriz

Özel çocuklara büyük sürpriz

İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Mağden´in Almanya´da yaşayan ablasından İnegöl´de ki 6 engelli çocuğa tekerlekli sandalye sürprizi.

İnegöl İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Mağden´in Almanya´da yaşayan ablası Jülide Mağden, kardeşi İnegöl´de göreve başladığı günden bu yana İnegöl´ü sosyal medya üzerinden takip ettiği ve Yenice Mahallesi Muhtarı Halil Peynirci´nin düzenlediği engelli çocuklara tekerlekli sandalye kampanyasını görerek etkilendiği öğrenildi. Almanya´da yaşayan Jülide Mağden kardeşi İnegöl İlçe Jandarma komutanı Ferruh Mağden aracılığı ile Yenice Mahallesi Muhtarına ulaşarak 6 adet tekerlekli sandalye bağışında bulunmak istediğini belirtti.6 adet tekerlekli sandalye parasını Almanya´dan, İnegöl´e göndererek 6 adet tekerlekli sandalye alınmasını sağladı. Düzenlenen aşure etkinliğinde 6 adet tekerlekli sandalye 6 engelli çocuğa verildi.

Düzenlenen Etkinliğe İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Mağden, İnegöl Belediye Başkan yardımcısı Rıdvan Kocaağa, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Ak Parti Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yenice Mahalle Muhtarı Halil Peynirci konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ?Almanya´dan bizleri sosyal medya aracılığı ile takip ederek, böyle bir kampanyada bizleri yalnız bırakmayan Jülide hanıma çok teşekkür ediyorum. Jülide Hanım bizlere İnegöl Jandarma komutanımız Feruh Mağden aracılığı ile ulaştı. Kendileri İlçe Jandarma komutanı Ferruh Mağden´in ablası oluyor. Biz her sene elimizden geldiğince engelli kardeşlerimize bir şeyler yaparak onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Bu senede yürüyemeyen engelli kardeşlerimiz için tekerlekli sandalye kampanyası düzenledik. Jülide hanımda bizleri sosyal medya aracılığı görerek kampanyamıza destek olmak istedi. İlk duyduğumuz da o kadar mutlu olduk ki anlatamam. Jülide Hanım Bizlere İlçe Jandarma komutanımız Ferruh Mağden aracılığı ile ulaştı. Almanya´dan, İnegöl´e 6 adet tekerlekli sandalye parasını gönderdi. Bizde gönderdiği para ile 6 adet tekerlekli sandalye alarak düzenlemiş olduğumuz aşure etkinliğinde 6 engelli kardeşimize ilettik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 




  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00