www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖZEL İNEGÖL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİ SEÇİYOR

ÖZEL İNEGÖL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİ SEÇİYOR

Özel İnegöl Ortaokulu Kurucu Müdürü Özgen Yıldız; 4, 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik, Okula Kabul-Bursluluk Sınavı düzenleyeceklerini belirtti.

 

Özel İnegöl Ortaokulu Kurucu Müdürü Özgen Yıldız, 27 Şubat 2016 Cumartesi günü gerçekleşecekolan Okula Kabul-Bursluluk Sınavına ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

ÖĞRENCİ SADECE KENDİSİYLE YARIŞTIRILMALIDIR

Müdür Özgen Yıldız, ?Özel İnegöl Ortaokulu, Okula Kabul-Bursluluk Sınavımız 27 Şubat 2016 Cumartesi günü yapılacak. Kemalpaşa Mahallesi İsmail Efendi Caddesinumara 9/1 adresinde kendi okul binamız içerisinde gerçekleştireceğimiz sınavımıza katılım tamamen ücretsiz olacak ve sınavımız5 seanstan (09.00, 11.00, 13.00, 15.00 ve 17.00) oluşacaktır. Bu yıl öğrenim hayatlarının İlkokul düzeyinde 4. sınıf ve Ortaokul düzeyinde 5, 6 ve 7. sınıflarında eğitimlerini sürdüren öğrenciler için düzenlediğimiz sınavımızda öğrencilerin sınavda gösterdikleri başarılarına göre eğitim bursuyla ödüllendireceğiz. 60 soru üzerinden 90 dakikada gerçekleştireceğimiz sınavımızla başarılı öğrencileri eğitim bursuyla ödüllendirmeyi amaçlıyoruz. Sınavımıza katılabilmek için en geç 26 Şubat 2016 tarihi mesai bitimine kadar velilerimiz ve öğrencilerimizin okulumuza şahsen müracaat etmeleri veya 712 27 70 numaralı telefonumuza ulaşmaları yada www.ozelinegolortaokulu.com  resmi internet adresimizde yer alan ?Okula Kabul Sınavı´ kısmındaki formu doldurarak online başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2005 yılından günümüze kadar İnegöl´ümüze Abel Dershanesi olarak hizmet verdik.Geçen sürede Bireye Özgü Öğretim Modeli ?AbelMetod´u oluşturarak eğitimde İnegöl´ümüzün marka değeri olduk. İnegöl´ümüzün ilk butik dershanesi olan Abel Dershanesi´nde uyguladığımız ?AbelMetod´ ?Normal zekâya sahip her öğrenci başarır, yeter ki doğru tanınsın, yeter ki doğru metod ve teknikler kullanılsın´. Her öğrenci bireysel farklılıklarına, ilgi alanlarına, yeteneklerine uygun yönlendirilmeli ve sadece kendisiyle yarıştırılmalıdır. Yaklaşımıyla oluşturuldu ve geliştirildi? dedi.

 

SINIRLI SAYIDA SEÇKİN ÖĞRENCİLERLE EĞİTİME DEVAM EDECEK

Yıldız, ?11 yıl boyunca ülkemizin seçkin üniversitelerindeki akademisyenlerin katkılarıyla geliştirilip, güncellenen ?AbelMetod´sayesinde öğrencilerimiz kapasitelerini en üst düzeyde kullanarak Boğaziçi Üniversitesi ve Galatasaray Lisesi gibi seçkin okullara yerleşme avantajlarını yakaladılar. ?AbelMetod´ bundan sonra ?Çok Özel Bir Okul´ sloganıyla sınırlı sayıda öğrenciye Özel İnegöl Ortaokulu´muzda uygulanacaktır. Bu nedenle okulumuzda 5, 6, 7 ve 8. sınıflar olmak üzere sadece 250 seçkin öğrencimize 16 kişilik sınıflarda hizmet vereceğiz. Kişisel öğrenme stili odaları, atölye çalışmaları, sosyal etkinlikler ve Türkiye´de 2008 yılında veliye karne veren ilk kurum olma farklılığıyla eğitimde öncü olmaya devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19