www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Özel Pırlanta Kolejinde Coşkulu Kutlama

Özel Pırlanta Kolejinde Coşkulu Kutlama

Özel Pırlanta Koleji İlkokulu ve Anaokulu´nun İnegöl AVM´de düzenlemiş olduğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde Pırlanta Öğrencilerin Gösterileri izleyicileri büyüledi.

Özel Pırlanta Koleji İlkokulu ve Anaokulu´nun İnegöl AVM´de düzenlemiş olduğutörene Öğretmenler Öğrenciler ile çok sayıda veli ve vatandaşlar katıldı.

Özel Pırlanta Koleji İlkokulu ve Ana Okulu kurum sahibi Hüseyin Ersin,23 Nisan kutlamaları ile ilgili yaptığı açıklamada; ?Özel Pırlanta Koleji İlkokulu ve anaokulu, 2004 yılında kreş olarak hayata başlayıp, 2018/2019 döneminde de ilkokulu ve Anaokulu olarak 15 yıllık geçmişe sahip ve İnegöllülere en köklü ilkokulu ve anaokulu olarak hizmet vermektedir. Özel Pırlanta Koleji ilkokul ve Anaokulu olarak bu tip etkinliklerimizi önemsiyoruz, çocuklarımıza Milli, Manevi duygularımızı yaşatacak her türlü etkinlikte de. Ön planda olmayı, çocuklarımızın bunları düzenli olarak yaşamasını sağlıyoruz. Bugünde gördüğünüz gibi gösterilerimize, çocukların heyecanla yaptıklarını görüyoruz. Buda çocuklara ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir? dedi

Çocukların Bayramında Kayıtsız Kalamayız

 Ersin son olarak; ?Biz Özel Pırlanta Koleji olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı olarak, çocukların bayramında kayıtsız kalamayız. Bu bayram onların bayramı, onların bayramında da onları kutlamak, tebrik etmek hepimizin en aslı görevidir. Bu bayramda da onları yalnız bırakmak istemedik ve onlarla birlikte bu sevinci yaşamak istedik? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00