www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Özel Sporculardan Ziyaret

Özel Sporculardan Ziyaret

Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencisi özel sporcular, beraberlerinde antrenörleri ve okul idarecileriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican´ı makamında ziyaret ettiler.

Şampiyona  ve müsabakalar hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican başta özel sporcular ile onlara bugüne kadar hep destek olan ailelerini tebrik ederek, emeği geçenleri kutladı. Öğrencilerin İnegöl´ü ve Bursa´yı en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı gurur duyduklarını belirten Bilican, her bir öğrenciyi ayrı ayrı tebrik ederek hediyeler verdi. Bilican ayrıca bundan sonraki şampiyonalarda ve öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

4-6 Kasım 2017 tarihleri arasında Antalya-Lara´da Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen atletizm yarışması düzenlendi. Yarışmada Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden Onur Çağlar Marmara Bölgesi Gençler kategorisinde 100 metre de bölge birincisi 200 metre de ise bölge üçüncüsü olarak İnegöllüleri gururlandırdı. 17-19 Kasım tarihleri arasında yine aynı federasyon tarafından düzenlenen yarışmada ise Ferhat Gökmen 12.15´lik derece ile 100 metre de Türkiye ikincisi oldu.

5-6 Aralık 2017 tarihleri arasında Ankara´da  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen bowling yarışması düzenlendi. Yarışmada Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden aynı zamanda İnegöl Özel Umut yolu Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri Hacer Bilge Can ve Gizem Çelikde Bayanlar B kategorisinde Türkiye 3´üncülüğülüğü derecesi elde ettiler.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00