ÖZEL ALTIN NESİL GELENEĞİ BOZMADI

ÖZEL ALTIN NESİL GELENEĞİ BOZMADI

Özel Altın Nesil Okulları her yıl 24 Kasım tarihinde düzenlediği Öğretmenler Günü kutlamalarını bu yıl İnegöl Park Otel`de gerçekleştirdi. Gecede tüm öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi.

Otel Parkta Cuma akşamı düzenlenen yemek, Türkçe öğretmeni Canan Erdal`ın okuduğu şiirlerle başladı. Altın Nesil Eğitim Hizmet AŞ. Genel Müdürü Necati Barışman, yaptığı açılış konuşmasında geceye katılan öğretmenlere teşekkür ederek, okulun zor şartlar altından bugünlere geldiğini söyledi. Altın Nesil Okulları’nın geldiği noktanın Ulusal Basın tarafından yazılmaya başlandığını dile getiren Barışman, “Geçen yıl 8.sınıf SBS’de Türkiye 29.olduk. 2009 ÖSS’de Türkiye 3.olmuş olan bir okuluz. Bugün de Avrupa Birliği Projesi kapsamında bilgi yarışmasında İnegöl’de birinci olmuş olan öğrencilerimiz Bursa’da da 3.oldu. Bu öğretmenlerimizin öğrencilerine verdiği değerin göstergesidir. Bu başarıyı siz öğretmenlerimize armağan ediyoruz.”dedi.

Program, canlı Türk Sanat Müziği eşliğinde yenilen yemekle devam etti. Yemeğin ardından geceye katılan tüm öğretmenlere, yönetim tarafından küçük hediyeler verildi. Altın Nesil Okulları`nda göreve yeni başlayan öğretmenler birlikte pasta keserek heyecanlı dakikalar geçirdiler ve Altın Nesilli olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadılar. Geceyi unutulmaz hale getirmek adına birlikte fotoğraf çektiren öğretmenler Altın Nesil anı defterini de doldurarak okulla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Altın Nesil Okulları tarafından geleneksel hale getirilen Öğretmenler Günü yemeğine, Altın Nesil Eğitim Hizmet AŞ. Genel Müdürü Necati Barışman, Kolej Müdürü Mesut Mutlu, İlköğretim Müdürü Orhan Toker, okulda görev yapan öğretmenler ve önceki yıllarda çalışmış öğretmenler katıldı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07