www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖZKAN VE GÜLEÇ YUVADA KALDILAR

ÖZKAN VE GÜLEÇ YUVADA KALDILAR

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Karadeniz Güvenspor, iç transferde Batuhan Özkan ve kaleci Erdi Güleç ilenikâh tazeledi.

 

Karadeniz Güvenspor tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Genel Kaptan Süleyman Sipahi, transfer çalışmalarının sürdürdüklerinibelirtti.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Farklı bir anlayışla başladıkları transfer sürecinde kulüp yapısına uyum ve katkı sağlayacak oyuncularla iyi bir ekip kurmak için çalıştıklarını belirten Süleyman Sipahi, ?İlk etapta geçtiğimiz sezon son 4 maçta görev alan Kadir Kahraman ve Yardımcısı Süleyman Mert hocamızla anlaştık. İç transferde Hakan Serbest, Osman Çelik, Erdi Güleç, Batuhan Özkan ve Ceyhun Nazlıkes ile anlaştık. Diğer sporcularımızla görüşmelerimiz devam etmektedir? dedi.

6 YENİ İSİM TAKIMA KATILDI

Dış transferde de 6 isimle anlaştıklarını kaydeden Sipahi, ?Yenicespor´dan Sevcan Özgür ve Serkan Özdemir, Şükraniyespor´dan Mert Şentürk, Dikkaldırımspor´dan Muhammed Kaplıca ve Ali Öztürk, Gürsu Yeni Doğanspor´dan İlker Çetin ile anlaşmalar sağlandı. Yapılan transferlerin camiamıza ve futbolcularımıza hayırlı olmasını diliyorum? ifadelerini kullandı.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36