Özlenen gençlik

Özlenen gençlik

Para çekmek için Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir bankamatiğe giden 2 arkadaş işlem yapacakları sırada bankamatikte yaklaşık bin TL para buldular. Gençler, hiç tereddüt etmeden parayı polise teslim ederek büyük bir duyarlılık örneği gösterdiler.

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir bankamatikte işlem yapmaya gelen Ali Başol ile Murat Şaşmaz isimli gençler, bankamatiğin para bölümünde bir miktar para gördüler. Önce şaşıran gençler durumu 155 Polis İmdat´a ihbar ettiler. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 2 arkadaşın bulduğu parayı tutanak karşılığında gençlerden teslim aldılar. 

?ÜZERİMİZE DÜŞEN İNSANLIK VAZİFEMİZİ YAPTIK?

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ali Başol,?Para çekmek için bankamatiğe geldik. Bu sırada bir miktar para bulduk, sahibi aradık ancak bulamadık. Bunun üzerine polise haber verdik. Gelen ekiplere bulduğumuz parayı teslim ettik. Sonuçta bu parayı harcayamazdık, çünkü bulduğumuz para bize ait değildi ve haram para oluyordu. İnşallah polisler paranın gerçek sahibini bulur teslim ederler.Biz üzerimize düşen insanlık vazifemizi yaptık, mutluyuz? ifadelerini kullandı.

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07