www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

PANİK YOK

PANİK YOK

İnegöl Belediyesi, ülkemizde sadece bir vaka tespit edilmesine karşın, tedbir amaçlı otobüs durakları, çocuk oyun alanları, toplu taşıma araçları, camiler ve okullar başta olmak üzere toplu alanları dezenfekte etmeye başladı.

TEDBİR AMAÇLI TEMİZLİYORUZ

Dezenfekte çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, panik yapılacak bir durumun olmadığına dikkat çekerek,  “Kesinlikle panik yapılacak herhangi bir şey yok. Ancak tabi bunları tedbir amaçlı yapmak zorundayız. Ülkemizde şuanda salgın boyutunda bir şey de yok. Sayın Sağlık Bakanımızın açıkladığı üzere tespit edilmiş bir vaka var sadece. Bizler de tedbir maksatlı şehirlerimizde bir dizi önlemler alacağız. Ben bu konuda herkesin kişisel temizlik anlamında dikkatli olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Özellikle el hijyeni noktasında ve kapalı, kalabalık ortamlarda çok fazla bulunmayarak kendi önlemlerimizi alabiliriz. Herkese çok geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa sürede bu da atlatılacaktır. Herkese sağlıklı ve sıhhatli günler diliyorum” dedi.

---------------------------------------------

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de bir kişide tespit edilmesine karşın Sağlık Bakanlığı ve ilgili kurumların titizlikle yürüttüğü süreç neticesinde salgın boyutuna ulaşmayan korona virüsü için İnegöl’de de tedbirler alınıyor. Bu kapsamda İnegöl Belediyesi şehirde toplu kullanım alanlarının dezenfekte edilmesi için çalışmalara başladı.

 

TOPLU KULLANIM ALANLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ortak sürdürdüğü dezenfekte çalışmaları dün sabah otobüs durakları, tolu taşıma araçları ve çocuk oyun alanlarıyla başladı. Beraberinde camiler ve okullarda da yapılacak dezenfekte çalışmalarını Belediye Başkanı Alper Taban da Mer-Pa pazaryeri karşısındaki durakta yerinde inceledi. Başkan Taban, dezenfekte çalışmaları ve süreç hakkında bilgilendirme de yaptı.

 

TEDBİR AMAÇLI ÇALIŞMALAR

İnegöl Belediyesi olarak şehrimizde toplu yaşam alanları başta olmak üzere dezenfekte çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Taban, “Korona virüsü ile ilgili tedbir amaçlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle durak alanları, beraberinde halk otobüslerimiz, toplu kullanılan alanlarda çalışma yapılıyor. Yine okullarımızda hafta sonu 2500 dersliğimizi dezenfekte edeceğiz. Tedbir amaçlı bir dizi çalışmalar yapılacak. Bizler de arkadaşlarımızın çalışmasını görmek ve bu konuda kamuoyunu bilgilendirmek adına buradayız” diye konuştu.

 

PANİK YAPILACAK BİR DURUM YOK

Panik yapılacak bir durum olmadığına da dikkat çeken Taban, “Kesinlikle panik yapılacak herhangi bir şey yok. Ancak tabi bunları tedbir amaçlı yapmak zorundayız. Ülkemizde şuanda salgın boyutunda bir şey de yok. Sayın Sağlık Bakanımızın açıkladığı üzere tespit edilmiş bir vaka var sadece. Bizler de tedbir maksatlı şehirlerimizde bir dizi önlemler alacağız. Ben bu konuda herkesin kişisel temizlik anlamında dikkatli olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Özellikle el hijyeni noktasında ve kapalı, kalabalık ortamlarda çok fazla bulunmayarak kendi önlemlerimizi alabiliriz. Herkese çok geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa sürede bu da atlatılacaktır. Herkese sağlıklı ve sıhhatli günler diliyorum” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29