www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Paralar nereye harcanıyor

Paralar nereye harcanıyor

CHP İnegöl İlçe Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahattin Çetin, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a sert sözlerle yüklendi.

Küçük Sanayi Sitesi 29. Sokak üzerinde basın açıklaması yapan CHP İnegöl İlçe Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahattin Çetin, bölgedeki çamurlu ve çukur yolların mobilya başkenti olma yolunda ilerleyen İnegöl´ün imajını sarstığını söyledi.

PARAYI ÇİÇEĞE DEĞİL ULAŞIMA HARCAYIN

Belediye başkanı Aktaş´ı hedef alan açıklamalarda bulunan CHP İnegöl İlçe Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahattin Çetin, ?Mobilyanın başkenti, sanayi şehri, 250 bin nüfusu bulunan ve nüfusunun büyük kısmı geçimini mobilyadan sağladığı İnegöl´ümüzün sanayisi ve mahalle yapılan köylerin durumu içler acısı. Mobilya sanayisi ile elde edilen gelirin, vergiler ile elde edilen gelirlerin saraylara yol kenarlarına ekilen çiçek ve tretuvarlara harcanması yerine, mobilya almaya gelen ziyaretçilerin ve sanayicinin rahat bir şekilde çamursuz çukursuz ve tozsuz bir yolda ulaşım sağlamalarının ve ayrıca köylerimizin de ulaşımlarının defnedecekleri cenazelerini aynı şekilde temiz bir yolda defnedebilmeleri için harcanmasını istiyoruz? dedi.

?BU PARALAR NEREYE HARCANIYOR??

Çetin, ?Unutmayalım ki belediyeler ticarethane ve yan gelip yatma yeri değildir. Belediyeler halka hizmet için vardır. Büyükşehir yasasını arkasına sığınıp ?Çöpü toplamam´, ?Yolları yapmam´, ?Yağmur yağmış, sel almış karışmam´, ?Pazaryeri çöker, doğal afettir´ diyen Belediye yönetimini göreve çağırıyoruz. İnegöl Belediyesi mülkleri bir bir satılıyor. Emlak Vergisi toplanıyor, asfalt paraları toplanıyor. Reklam İlan Vergisi alınıyor. Çevre Temizlik Vergisi alınıyor. Hukuksuzca otopark ücreti alınıyor. Peki, bu paralar nereye harcanıyor? Büyükşehir Belediyesi´nin boşalan kasası 890 milyon dolar ihracatı olan sanayi ve tarım kenti İnegöl´ün kaynakları ile mi kurtarılmaya çalışılıyor?? şeklinde konuştu. 

?ÇÖZÜM ÜRETMEYE HAZIRIZ?

?Bizler 82 İnegöl derken kasaba belediyesine dönüştürüldük? diyerek konuşmasını sürdüren Çetin, ?Sorun çoktur. Bizler sorunları belirttiğimiz gibi sorunlara çözüm üretmeye de hazırız. Yeter ki İnegöl hak ettiği hizmeti alsın. CHP olarak halkımızın ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00