?Parayı Veren Düdüğü Çalamıyormuş?

?Parayı Veren Düdüğü Çalamıyormuş?

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, Amerika´nın Kudüs´ü İsrail´in başkenti olarak tanıma kararının BM tarafından reddedilmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, ABD´nin ?Parayı biz veriyoruz, bizim istediğimizi yapacaksınız? anlayışının gerçe

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, Birleşmiş Milletler tarafından ABD´nin Kudüs kararına ilişkin alınan red kararlıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

?ÜLKELERİ FAKİR BIRAKARAK SATIN ALAMAZSINIZ?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, ?Amerika´nın Kudüs´ü İsrail´in başkenti ilan etmesi abeste iştigaldir. Kudüs Müslümanlar için çok önemli bir şehirdir, mabettir. Biz Türkler olarak Kudüs´ü İsrail´in başkenti olarak kabul edemeyiz. Cumhurbaşkanımızın yaptığı bir çalışma vardı, BM´de oylama çıktı. Bu oylamanın ABD´nin aleyhine çıkmasından mutluluk duyuyorum. Amerika Başkanı ve tüm yetkilileri ?Parayı biz veriyoruz, bizim istediğimizi yapacaksınız´ tutumundaydılar. Demek ki parayı veren düdüğü çalmıyormuş, insanların kendilerine göre bir demokrasileri ve inançları varmış. Ben olumlu karşılıyoruz. Yerli siyasetçilerin bundan ders almaları gerekiyor, insanları fakir bırakıp istediğiniz gibi kullanamazsınız. Amerika ülkelerin çoğunu sömürdü, fakir bıraktı, şimdi de para verip sahip olmaya çalışıyor. Bu doğru bir mantık değil?? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07