?Parti Devletini Ortadan Kaldıracağız?

?Parti Devletini Ortadan Kaldıracağız?

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Fikret Bayram, ?İster bizden olsun, ister olmasın, işi mutlaka ehline vereceğiz. Parti devletini ortadan kaldıracak, milletin partisi konumunda 80 milyona hizmeti şeref sayacağız.?dedi.

Saadet Partisi, seçim çalışmalarına hem merkez mahallelerde hem kırsal mahallelerde devam ediyor. Saadet Partisi Bursa 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Fikret Bayram ve partililer,önceki gün Hamidiye Mahallesinde seçmenziyaretlerinde bulundular.

 

?ÖNEMLİ OLAN KARDEŞLİK HUKUKUDUR?

Ziyaretlerin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Fikret Bayram, ?Uzun bir gecenin sonrasında herkese sevgiler saygılar sunuyorum. 28 Mayıs´ın akşamında başladık yolumuza, bugün 29 Mayıs´a doğru evrildi zaman dilimi. Bu zaman dilimi içerisinde oldukça uzun bir yol kat ettik. Bu gece özellikle Hamidiye Mahallesi´nde ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerimizde üzerinde durduğumuz en önemli husus yine kardeşlik hukukumuz oldu? dedi.

 

?BİZ ÜSLUBUMUZU BOZMAYACAĞIZ?

Son günlerde Saadet Partisi´ne karşı bir karalama ve algı operasyonu yapıldığını ifade eden Fikret Bayram, ?Bugünlerde bazı yetkililer, bazı önemli yerleri işgal eden kişiler Saadet Partisi´ni karşısına alan cümleler sarf ediyorlar. Eğer benzer hareket ve yaklaşımlarla kendilerine cevap vereceğimizi zannediyorlarsayanılıyorlar? şeklinde konuştu.

 

?SAADET TERTEMİZ GELECEĞİN ADIDIR?

Türkiye´de yeni siyasetin, siyaset üslubunun adının Saadet Partisi olduğunun altını çizerek konuşmasını devam eden Fikret Bayram, ?Türkiye siyaset, ahlak, ekonomi ve dış politika yönünden tıkanmıştır. Türkiye´nin yeni bir sese, yeni bir söze, yeni bir siyaset anlayışına ihtiyaç vardır. Bu ihtiyacın adresi Saadet Parti´sidir. Çünkü Saadet Partisi tertemiz bir mazinin tertemiz bir kadronun tertemiz bir geleceğin adıdır, adresidir. Yolsuzluğun rüşvetin adam kayırmanın olmadığı, yetim hakkının yetmediği tertemiz bir mazinin adıdır. Saadet Partisi yolsuzlukla zenginleşenlerin değil, fakir fukaranın hakkının korunduğu şerefli bir mazinin adıdır.  Saadet Partisi Anadolu´yu kilim gibi dokuyup, uçtan uça fabrikalarla bir mazinin adıdır. Saadet partisi işçinin memurunu, emeklinin asgari ücretlinin yüzünün güldüğü müreffeh bir mazinin adıdır? diye konuştu.

 

?PARTİ DEVLETİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ?

?İster bizden olsun ister olmasın işi mutlaka ehline vereceğiz. Parti devletini ortadan kaldıracak, milletin partisi konumunda 80 milyona hizmeti şeref sayacağız? diyen Fikret Bayram, ?Saadet iktidarında bize emanet edilen kamu mallarına yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Milletin kutsal emanetlerine ihanet etmeyeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede duracağız. Mahalleler belediyelere üniversitelere bölgelere hizmet götürürken kesinlikle ayrımcılık yapmayacağız. Kimseyi siyasi görüşünden dolayı hizmetten mahrum bırakmayacak, hiç kimseye ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmayacağız. Eşimize dostumuza kamu ihalelerin dağıtmayacak, ulufe verir gibi devletten makam ve mevkiyi kimseye tahsis etmeyeceğiz? dedi.

 

?24 HAZİRAN EN HAYIRLI SONUÇLARI GETİRSİN?

Emperyalist Amerika´nın, Siyonist İsrail´in, sömürgeci Avrupa´nın karşısında mücadele etmek için çıktıklarını ifade eden Fikret Bayram; ?Kardeşlerimizi karşımıza alacak bir işimiz olamaz. Kardeşlerimize ancak doğruyu anlatmak için uğraşırız. Bunun için mücadele ederiz, vaktimizi bunun için harcarız. Bundan dolayı yine aynı yerdeyiz, yine aynı şeyleri söylüyoruz. 24 Haziran akşamı bu memleket için en hayırlı sonucu getirsin diye dua ediyoruz ve bizlerle olacağına inandığımız için de sabahımızı akşamımızı birbirine kattık yola revan olduk devam ediyoruz ve İnegöl halkına tekrar seslenmek istiyoruz. Rabbim en güzelde buluştursun ama bu güzellikler bizimle olacaksa da desteklerinizi bekliyoruz. Hayırlı akşamlar efendim? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24