www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız?

?Partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız?

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, iş başına geldiklerinde ötekileştirme ve ayrımcılık yapmayacaklarını söyledi.

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, İlçe Kadın Kolları´nın düzenlemiş olduğu kahvaltı programında, kadın kuaförlerle bir araya geldi.

 ?Göreve layık görürseniz bizler de İnegöl´ü güzelleştireceğiz?

Kadın kuaförlerle kahvaltıda bir araya gelen Eroğlu, ?Öncelikle belirtmek istediğim husus, İnegöl´de ciddi anlamda kadınların çalışma şartlarıyla alâkalı sıkıntılar var. Bizim anlayışımızda kadınların ezilerek çalıştırılmasının yeri yoktur. Kıymetli kardeşlerim bizler, kadınlarımızın ve çocuklarımızın üzerine daha ilgili ve daha özel projeler hazırlıyoruz. Sizlerle bu şekilde bir araya gelip, sizleri dinleyerek projelerimizi daha kapsamlı hale getiriyoruz. Bizler eğer göreve gelirsek öncelikli olarak kadınların fıtratına uygun istihdam alanları oluşturacağız. Değerli kadın emekçi kardeşlerim, eğer 31 Mart akşamı bizlere destek verip göreve layık görürseniz, sizlerin insanları güzelleştirdiği gibi bizler de İnegöl´ü güzelleştireceğiz.

?Şehirlerimizi hangi hizmeti yapsak reklamımız olur Diyerek yönetmeyeceğiz?

Kahvaltı programı sonrasında mobilya sanayisi esnafını ziyaret eden Eroğlu, ?İnsanlar cesur bir şekilde haksızlığı haykıracak, samimi bir şekilde onların yüreğine inecek yönetici kadroları arıyor. Değerli kardeşlerim, bizim cesaretimizden de samimiyetimizden de şüphemiz yok. Haksızlığınızı dile getirmek için, adil bir düzen inşa etmek için, sorunsuz ve stresten uzak bir İnegöl inşa etmek için sizlerin desteklerine ihtiyacımız var. Yaşı müsait olan ağabeylerimiz bilir. Geçmişte, Hikmet Şahin beyin İnegöl adına yaptığı sayısız hizmetler ortadadır. Bizler de emanete sahip çıkıp, İnegöl´ümüzü estetik ve daha yaşanılabilir hale getireceğiz. Şehirlerimizi ?Hangi hizmeti yapsak reklamımız olur?? diyerek yönetmeyeceğiz. Vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetlerin vaktinde, eksiksiz, ihtiyaçlara göre ve sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacağız? dedi.

?Hizmette, atamada partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız?

Milli Görüş belediyecilik anlayışında, ötekileştirme ve ayrımcılık olmayacağının sözünü veren Eroğlu, ?Bu topraklarda doğan herkesi kardeş biliyoruz. Aynı güneşi, suyu havayı ve toprağı paylaştığımız insanlar ile barış içerisinde kardeşçe yaşamanın arzusundayız. Dil, din, ırk, mezhep ve hiçbir grup/parti ayrımına rıza gösteremeyiz. Hepimiz biriz ve bu ülkenin vatandaşıyız? dedi.

Urgancılar Camii´nde yatsı namazını kılan Eroğlu, daha sonra meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarıyla beraber, Kasım Efendi Caddesi üzerindeki kahvehaneleri gezdi. Vatandaşların dertlerini dinleyip istişarelerde bulunan Eroğlu, programını burada sonlandırdı.

Haber ve Fotoğraf :Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29