PATRİOTLAR GELMESİN BİZ GELİYORUZ

PATRİOTLAR GELMESİN BİZ GELİYORUZ

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, patiroatların Türkiye’ye gelmemesi için Edirne’den Kars’a yürüyüş düzenleyeceklerini söyledi.

BU TOPRAKLARDA, ŞEHİT ÇAVUŞLARIN KANI VARDIR

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, ülkemize yerleştirilmek istenen Patriot füzelerinin kirli ve tehlikeli bir oyunun parçası olduğunu belirterek, “Bizim Amerika’nın kalkanına da, NATO’nun patriotuna da ihtiyacımız yoktur. Ne var ki; AK Parti iktidarının politikaları, milletimizin tarih boyunca ortaya koyduğu asalet ve kararlılıktan çok uzaktır. Dün taşla, sapanla kovduklarımız, bugün kırmızı halılarla karşılanmaktadır. Bu kabul edilemez bir durumdur. Herkes bilmelidir ki; bu topraklar, NATO toprağı değil, İslam toprağıdır. Bu topraklarda, Rasmussen’lerin değil, Şehit Kamil’lerin, Seyyit Çavuşların kanı vardır. Yine herkes bilmelidir ki, bu topraklar sahipsiz değildir.”dedi.

 

İSKENDERUN LİMANINA KADAR YÜRÜYECEĞİZ

Sani Konukoğlu Camii Önünde halka seslenen SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü Hedefimiz; bu kirli ve sinsi oyunu bozmaktır. Tarihimize ve ecdadımıza yakışır bir direnişi başlatmaktır. Zulme, işgale, savaşa, sömürüye, kalkana, füzeye karşı onurlu bir duruş ortaya koymaktır. Yürüyüşümüz, 20 Ocak 2013 Pazar günü, Patriot füzelerinin indirileceği İskenderun limanında büyük buluşma ile son bulacaktır. Bu tarihi yürüyüşe tüm İnegöllü hemşerilerimizi davet ediyor,

 

--------------------------------------------------

 

 

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Türkiye’ye konuşlandırılan Patriot füzelerine basın açıklaması ile tepki gösterdi. Dün öğle namazı sonrasında Sani Konukoğlu Camii önünde partililere ve vatandaşlara seslenen Sütçü, Türkiye’nin ABD’nin ve NATO’nun korumasına ihtiyacı olmadığını savundu.

MARAŞ’A ALMAN, ADANA’YA HOLLANDA, ANTEP’E AMERİKAN ASKERLERİ GELECEK

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, ülkemize yerleştirilmek istenen Patriot füzelerinin kirli ve tehlikeli bir oyunun parçası olduğunu belirterek; “Bu Patriotlarla birlikte, Kahramanmaraş’a Alman askerleri, Adana’ya Hollanda askerleri, Gaziantep’e ise Amerikan askerleri gelecek. Tarihi bir görev olarak uyarıyoruz; Patriotlar, Türkiye’yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Çünkü NATO barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür. Girdiği yere kan ve zulümden başka hiçbir şey götürmemiştir. Halen ülkemizde 28 NATO üssünün bulunması, Malatya’da füze kalkanı yerleştirilmesi, hava kuvvetlerimizin İzmir’deki NATO karargâhına bağlanması, hep bu kirli ve tehlikeli planın parçasıdır” dedi.

DÜN TAŞLA SAPANLA KOVDUKLARIMIZI, BUGÜN KIRMIZI HALILARLA KARŞILIYORUZ

Hazırlamış oldukları haritanın sessiz işgali gösterdiğini vurgulayan Ertan Sütçü, şöyle devam etti: “Malatya’ya kurulan füze kalkanı ve ilimize kurulacak patriotları kim getiriyor, kim kontrol edecek, ne için kimler için kullanılacak? Soruları durumun vahametini ortaya koymaktadır. Oysa bu aziz millet hiçbir zaman düşmanından medet ummamıştır. Korkakça yaşamaktansa, cesurca ölmeyi seçmiştir. Tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi 250 bin şehit vermiş, ama asla esaret ve dayatmaya boyun eğmemiştir. Bizim Amerika’nın kalkanına da, NATO’nun patriotuna da ihtiyacımız yoktur. Ne var ki; AK Parti iktidarının politikaları, milletimizin tarih boyunca ortaya koyduğu asalet ve kararlılıktan çok uzaktır. Dün taşla, sapanla kovduklarımız, bugün kırmızı halılarla karşılanmaktadır. Bu kabul edilemez bir durumdur. Herkes bilmelidir ki; bu topraklar, NATO toprağı değil, İslam toprağıdır. Bu topraklarda, Rasmussen’lerin değil, Şehit Kamil’lerin, Seyyit Çavuşların kanı vardır. Yine herkes bilmelidir ki, bu topraklar sahipsiz değildir.”

YÜRÜYÜŞ DÜZENLENECEK

“İşte bu gerekçelerle Saadet Partisi olarak Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın öncülüğünde, Edirne’den Kars’a, Sinop’tan, Hatay’a tüm ülke sathında harekete geçiyoruz” diyen Başkan Sütçü, “Patriotlar gelmesin Biz geliyoruz, diyerek büyük bir yürüyüş başlatıyoruz. Bu büyük yürüyüşe İnegöl’ümüzden 19 Ocak Cumartesi akşamı saat 19.00’da Sani Konukoğlu Camii önünden otobüs kaldırılacaktır. Hedefimiz; bu kirli ve sinsi oyunu bozmaktır. Tarihimize ve ecdadımıza yakışır bir direnişi başlatmaktır. Zulme, işgale, savaşa, sömürüye, kalkana, füzeye karşı onurlu bir duruş ortaya koymaktır. Yürüyüşümüz, 20 Ocak 2013 Pazar günü, Patriot füzelerinin indirileceği İskenderun limanında büyük buluşma ile son bulacaktır. Bu tarihi yürüyüşe tüm İnegöllü hemşerilerimizi davet ediyor, hepinize saygılar sunuyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07