www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

PAZAR VARSA ELEKTRİK YOK

PAZAR VARSA ELEKTRİK YOK

Mahmudiye Mahallesi’nde Pazartesi günleri kurulan Pazar nedeni ile elektrik kullanımı artınca, pazarın karşı sokağında bulunan evlerde elektrikler kesiliyor.

Mahmudiye Mahallesi’nde kurulan Pazartesi pazarı, bölgede elektrik kullanımını arttırıyor. Bu nedenle özellikle öğleden sonra ve akşam saatlerinde pazartesi pazarının karşısında bulunan Fethiye Sokakta evlerin elektrikleri kesiliyor.

 

Vatandaşlar sürekli karşılaştıkları elektrik sorunuyla ilgili şikayette bulunurken, uzun süredir aynı sıkıntıyla karşı karşıya olduklarını ifade ettiler. Edinilen bilgiye göre; pazartesi pazarına giden enerji nakil hattı ile Fethiye Sokağın enerji nakil hatları aynı hat üzerinde. Bu nedenle pazarda kullanılan elektrik yoğunluğu artınca, meskenlere elektrik düşük voltajda geliyor ya da tamamen kesiliyor. Elektriklerinden kesilmesinden bıkan Fethiye Sokak sakinleri, yetkilileri göreve davet etti.

 

UEDAŞ: “ÇALIŞMALARI BAŞLATTIK”

Sokak sakinlerinin artık bir çözüm bulunmasını istediği elektrik kesilmeleri ile ilgili yaşanan sorun hakkında UEDAŞ’tan da bir açıklama geldi. UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürlüğü yetkilileri, Fethiye Sokakta yaşanan elektrik sorunu hakkında kendilerine de şikayet gittiğini ve kısa bir süre önce buradaki sorunu çözmek için çalışma başlattıklarını söylediler. Fethiye Sokağın enerji nakil hatlarının yeraltına alınması ve hatların güçlendirilmesi çalışmalarının sürdüğünü kaydeden yetkililer, bu sorunun bir daha yaşanmayacağını ifade ettiler.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19