www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

PAZARA SOĞUK ENGELİ

PAZARA SOĞUK ENGELİ

Bugün açılması planlanan Perşembe pazarı ile tuhafiye pazarının, oda başkanları ve pazar esnafının da görüşleri doğrultusunda açılmayacağı yönünde karar alındı.

Terziler Odası, Sebze ve Meyveciler Odası ile Bakkallar Odası oda başkanları ve MER-PA esnafıyla birlikte MER-PA pazaryerinde konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “MER-PA pazarının çatısındaki problemle beraber bu pazarda bazı değişikliklere gidiyoruz. Bu arada kısa bir süreliğine pazarımızı Perşembe günleri MER-PA’nın ön ve yan caddesinde, Cuma günleri ise tuhafiye pazarımızı fuar alanımızdaki nikâh salonunun önünde açacağımızı söylemiştik. Fakat bu hafta itibariyle, yani 8 Ocak günü Perşembe pazarını ve 9 Ocak Cuma günü açacağımız tuhafiye pazarını aşırı soğuklar ve sürekli kar yağışından dolayı, Terziler Odası, Sebze ve Meyveciler Odası ile Bakkallar Odası Oda başkanlarımız ve esnafımızla görüşüp bu hafta açmama noktasında bir karar aldık” dedi.

 

KURBAN KESİLEREK PAZAR KURULACAK

Pazar günü itibariyle havaların normalleşmeye başlayacağını dolayısıyla alanda güzel bir temizlik yapılacağını kaydeden Aktaş, esnafla beraber kurban keserek önümüzdeki hafta Perşembe günü açılacak olan pazara tüm ilçe halkını davet etti. Başkan Aktaş, “Önümüzdeki hafta, yani 15 Ocak Perşembe günü burada, 16 Ocak Cuma günü Kültürpark içerisindeki fuar alanımızın önünde tuhafiye pazarımızı açmış olacağız. Bu gecikmeyi ben özellikle ilçe halkımızla, mahalle sakinlerimizle ve özellikle hanımefendilerle paylaşmak istedim” şeklinde konuştu. Önümüzdeki hafta, ayın 15’inden itibaren MER-PA da kaldıkları yerden devam edeceklerini söyleyen Aktaş, esnafa da anlayışlarından dolay teşekkür etti.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29