www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Pazarcı esnafına ziyaret

Pazarcı esnafına ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Perşembe pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Alper Taban, pazarcı esnafının daveti üzerine AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan´ın da katılımıyla Perşembe pazarını ziyaret etti. Pazar ziyaretinde, tüm tezgahlar gezilerek esnafa hayırlı iş dileklerinde bulunuldu.

Pazar ziyareti sırasında vatandaşlar ve esnaflarla sohbet edip sorun ve sıkıntıları da dinleyen Milletvekili Gürel, Belediye Başkan Alper Taban ve İlçe Başkanı Mustafa Ersan´a AK Partili bazı yöneticiler de eşlik etti. Pazar ziyaretine ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, onları dinlemeye gayret ediyoruz. Bir yandan şehrin gelişimi adına çalışmalarımızı sürdürürken, bir yandan da vatandaşlarımıza kulak vermek istiyoruz. Şehrin yönetimine vatandaşlarımızın da dahil olması için gayret sarf ediyoruz. Bugün de Sayın Milletvekilimiz ve İlçe Başkanımız, parti yöneticilerimizle esnaflarımızın daveti üzerine Perşembe Pazar Yerindeyiz. Hem vatandaşlarımızla hem de Pazarcı esnafımızla bir araya gelme fırsatımız oldu? dedi.

Haber Foto: Kurum haber

 

                                                                                             

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29