PAZARCI KİMİN UMURUNDA

  PAZARCI KİMİN UMURUNDA

Kapalı pazaryerinin dışına bırakılan parke taşları pazarcı esnafını mağdur etti. Esnaf sergisini 3 saat gecikmeli açabildi.

 

MER-PA'nın yıkılması ile birçok sıkıntıyla karşı karşıya kalan pazarcılar, gün geçmiyor ki bir sıkıntıyla daha karşı karşıya kalmasın. MODEF çalışmaları nedeniyle sürekli farklı alanlara gönderilen ve büyük gelir kaybı yaşayan esnaflar, son olarak geçtiğimiz Cumartesi günü pazaryerinde yaşanan sorumsuzluğun mağduru oldular.

UMURSANMIYORUZ”

İnegöl Kapalı Spor Salonu bahçesinde gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarında kullanılmak üzere bahçe duvarlarının dışına bırakılan istifli kaldırım taşları sergi açacak olan pazarcı esnafını çileden çıkardı. Bazı esnafların müteahhit firma yetkilileriyle tartışarak mağduriyetin bir an önce giderilmesini istemelerinin ardından taşlar bahçe içerisine alındı.

Tezgahlarını 3 saat gecikmeli açan esnaflar, MER-PA ile ilgili verilen sözlerin yerine getirilmemesinin yanı sıra, bu tür olumsuzluklarla karşılaşmalarının kendilerini yıprattığını belirterek, ‘Umursanmıyoruz' dediler.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24