PAZARDA POMPALI DEHŞETİ

PAZARDA POMPALI DEHŞETİ

Pazartesi pazarında aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan kavgada pompalı dehşeti yaşandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 17.00 sıralarında Pazartesi pazarında meydana geldi. Tütüncülük yapan Kemal A.(29), Pazartesi pazarında tütün satan ve aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen Halit Ö’nün (45) yanına geldi. Kemal A. ve Halit Ö., arasında kavga çıktı.

 

RAST GELE ATEŞ ETTİ, 5 KİŞİ YARALANDI

Kavganın büyümesi üzerine Kemal A., yanında getirdiği pompalı tüfeği montunun altından çıkararak ateş etmeye başladı. Rast gele kurşun yağdıran Kemal A., kaçmaya çalışan Halit Ö’yü kalçasından vurdu. Kemal A’nın silahından çıkan saçmalar, pazarda alışveriş yapan Nefize O., Ahmet O., Bahri E. Ve Aziz E’ye de isabet etti. Pazarda olaya şahit olan vatandaşlar da büyük panik yaşadı.

 

PAZARDA ALIŞVERİŞ YAPAN KOMİSER YAKALADI

Pompalı tüfekle 4 el ateş eden zanlı, pazarın dışına doğru kaçmaya çalıştı. Bu sırada silah seslerini duyan mesai sonrası pazarda alışveriş yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro (KOM) Amiri Komiser Yunus Şanaldı, zanlıyı suç aletiyle birlikte kıskıvrak yakaladı. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda polis sevk edildi. Pazara gelen ekipler, elinde pompalı tüfek bulunan zanlıyı gözaltına aldı.

 

AMBULANS PAZAR TRAFİĞİNE TAKILDI

Kalçasından yaralanan Halit Ö., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Ancak yaralıyı alan ambulans, Pazar civarındaki yoğun trafiğe takıldı. Trafik nedeni ile 3-4 dakika boyunca pazardan çıkamayan ambulans, emniyet ekiplerinin devreye girip yolu açmasıyla çıkabildi. Bu arada pazarda saçma mermileri isabet eden diğer dört yaralı da hastanede tedavi altına alındı. Saçma mermilerinin isabet ettiği Nefize O., Ahmet O., Bahri E. Ve Aziz E’nin hafif sıyrıklarla olayı atlattıkları öğrenildi.

 

ZANLI 160 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Olay sonrası sağlık kontrolü için hastaneye götürülen zanlı Kemal A.’nın da 160 promil alkollü olduğu ortaya çıkarken, zanlı Kemal A. Sağlık kontrollerinin ardından karakola götürüldü.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22