www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

PAZARLAMA ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK SEMİNER

PAZARLAMA ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK SEMİNER

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu Pazarlama programı öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Altıeylül Ortaokulu'nda GDO'nun zararlarını ele alan bir seminer gerçekleştirdiler.

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu Pazarlama programı öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Altıeylül Ortaokulu'ndaki öğrencilere yönelik olarak GDO'nun zararlarını ele alan bir seminer gerçekleştirdiler.

 

3 OKULDA SEMİNER VERİLİYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu Pazarlama programı öğrencisi Rabia Çavdar, Biz Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Pazarlama programı öğrencileri olarak öncelikle çocuklara karşı sosyal sorumlu bireyler olmanın bilinciyle İnegöl'deki çocuklarımıza bilgiler vermek için bu projeyi oluşturduk. GDO'nun çok yaygınlaşması ve çocukları alışverişte bekleyen tehlikeler hakkında bir seminer hazırladık. Küçük yaştaki çocukların bu konuda bilinçsiz olması nedeni ile bu semineri hazırlamaya ve onlara yararlı bilgiler vermeye karar verdik. Çocukların daha da bilinçlenmesi için İnegöl'e bağlı olan üç okulumuza seminer vereceğiz. Üç değişik yerde olmak üzere ilki kırsal bir alanda olan Deydinler İlköğretim Okulu'nda ilk seminerimizi vermiş bulunmaktayız. İkincisi ise İnegöl'ün merkezinde bulunan Altıeylül Ortaokulu'nda ise bugün seminerimizi veriyoruz. Son olarak üçüncü okulumuz ise Doğa Koleji'dir. Bizi büyük bir ilgiyle karşılayan ve bizi kırmadıkları için okul müdürlerimize özellikle teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25