www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Pazaryeri gün sayıyor

Pazaryeri gün sayıyor

İnegöl Belediyesi´nin Akhisar, Baykoca ve Huzur Mahallelerinin ortak Pazar sorununu çözmek adına hayata geçirdiği Akhisar Kapalı Semt Pazarı projesinde sona gelindi.

Şehrin dört bir yanında hizmet atağını sürdüren İnegöl Belediyesi, Akhisar, Baykoca ve Huzur Mahallelerine hizmet verecek kapalı semt pazarını hizmete açmak için gün sayıyor. Son aşamaya gelinen pazaryeri yapımında, çevre düzenleme çalışmaları da başladı.

3 MAHALLENİN ORTAK PAZARYERİ

Pazaryeri bölgesinde yapılan çevre düzenlemelerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban, pazaryerinin kısa bir süre içerisinde hizmet vermeye başlayacağını belirterek,?Burada bildiğiniz gibi hem Akhisar Mahallemizin, hem Baykoca Mahallemizin, hem de Huzur Mahallemizin ortak Pazar problemini çözebilmek için bir kapalı semt pazarını hayata geçirmek için adım atmıştık. Sona doğru yaklaştık. Tabi beraberinde bunun etrafının iyileştirilmesi ve otopark alanlarının düzenlenmesiyle ilgili de süreç şuanda işliyor. Bir yandan da binanın yapım işi son aşamaya gelmiş durumda. İnşallah çok kısa bir zaman içerisinde pazaryerimiz hazır olacak. Bugün çevre düzenlemesi anlamında yapılan çalışmaları görmek için buradayız. Burada arkadaşlarımız Pazar yeri çevresinde 350 metre uzunluğunda yollarımızı yapıyorlar. Çalışmada 650 ton sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirilecek. Pazar yeri etrafında yapılan bu asfalt ve otopark düzenlemelerinin maliyeti 150 bin TL. Pazar yerimiz de inşallah beraberinde tamamlanarak hepsi bir bütün olarak hayata geçirilecek. Yapılan çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmaları tamamladıktan sonra pazarcı esnafımızı buraya yerleştirerek bölgedeki vatandaşlarımızın en güzel hizmeti almasını sağlayacağız? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80