PERDEYİ ŞEN KAPATALIM

PERDEYİ ŞEN KAPATALIM

İnegölspor, lig maratonunda ilk devrenin son maçına çıkıyor. Pazar günü Kızılcahamam’a konuk olacak temsilcimiz, son 2 haftada kaybettiği puanları telafi etmek için sahaya çıkacak.

İnegölspor’u Ankara’da hem zorlu bir rakip, hem de zorlu hava şartları bekliyor. Tarihi boyunca Kızılcahamam’la 2’kez evinde olmak üzere 3 kez karşılaşan temsilcimiz, rakibine hiç üstünlük sağlayamadı. Oynana 3 karşılaşmadan 2’si 1-0, 1’i de 2-1 olmak üzere Kızılcahamam’ın üstünlüğü ile sonlanmıştı.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ligin ilk devresi, bu hafta oynanacak maçlarla sona erecek. 17. Haftada Bordo-Beyazlı temsilcimiz, grubun zorlu ekiplerinden Kızılcahamam’a konuk olacak.

KALPLER KIZILCAHAMAM STADINDA ATACAK

Pazar günü saat 13.30’da Kızılcahamam İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada 27 puanla İnegölspor’un 1 puan gerisinde 4. Sırada yer alan Ankara temsilcisi zirveye yürümek için sahaya çıkacak. Ancak karşısında 2 hafta önce talihsiz bir şekilde liderliği Balıkesir’e devreden ve son 2 haftada 5 puan kaybeden İnegölspor olacak. Bordo-Beyazlılar, Balıkesir mağlubiyeti sonrası içeride Denizli Belediye ile oynana karşılaşmadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldıktan sonra ‘Rüzgâr kesildi, düşüşe geçtiler’ söylentilerine son noktayı koymak için Kızılcahamam maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

ALŞAN VE OĞUZ İLK 11’DE

İnegölspor bu maça hafta içi yaptığı antrenmanlarla sıkı bir şekilde hazırlandı. Denizli karşısında cezalı oyuncular nedeni ile eksik çıkan Bordo-Beyazlılar, Kızılcahamam’a da Bayram haricinde eksiksiz gidiyor. Geçtiğimiz hafta forma giyemeyen Alişan ve Oğuz, bu müsabakada takımdaki yerini alacak. 2 futbolcunun da ilk 11’de yer alması bekleniyor.

KIZILCAHAMAM’I GEÇEMEDİK

İnegölspor, tarihi boyunca Kızılcahamam’la sadece 3 kez karşı karşıya geldi. 3 müsabakanın 1’i deplasmanda 2’si içeride oynanırken, temsilcimiz bu müsabakalarda hiç galibiyet alamadı. Maçların ikisi 1-0, biri 2-1 olmak üzere Kızılcahamam’ın üstünlüğü ile sonuçlandı.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Öte yandan, İnegölspor-Kızılcahamam maçının hakemleri de dün TFF’nin resmi internet sayfasında açıklandı. Zorlu karşılaşmada Muğla bölgesinden Ali Zağlı düdük çalacak. Zağlı’nın yardımcılıklarını ise Ahmet Yakarca ve Yusuf Yaratıcı yapacak. Önder Mandaş ise maçta dördüncü hakem olarak görev yapacak.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68