www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

PES DEDİRTEN HIRSIZLIK

PES DEDİRTEN HIRSIZLIK

Nuri Doğrul Caddesi’nde bir işyerinin önünde bulunan Kimse Yok Mu derneğine ait yardım kutusu, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.

İnegöl’de son dönemlerde artan ev, işyeri ve araç hırsızlığı olayları vatandaşları tedirgin ederken, gözleri dönmüş hırsızların yeni kurbanları yardım ve bağış kutuları oldu. Geçtiğimiz ay bir markette bulunan bağış kutusu çalınmıştı. Benzer bir olay da önceki akşam Nuri Doğrul Caddesi üzerinde bir işyerinin önünde meydana geldi.

 

İŞYERİ ÖNÜNDEKİ YARDIM KUTUSUNU ÇALDILAR

Edinilen bilgiye göre, Nuri Doğrul Caddesi üzerinde bulunan bir döviz bürosu önünde bulunan ‘Kimse Yok mu’ derneğine ait bağış kutusu, önceki akşam kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Kutunun çalındığını fark eden iş yeri sahibi, durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, hırsızlık olayına ilişkin çalışma başlattı.

Kutunun çalındığını görünce üzüldüğünü belirten işyeri sahibi Hadi Yalçıner “Sabah saatlerinde kutuyu dışarıya çıkartıyoruz. Geçtiğimiz gün aşırı yoğunluk ve kalabalık vardı. İşlerimiz yoğundu. Bu arada akşamüzeri kutunun yerinde olmadığını fark ettik. Kutu bizim himayemizdeydi ve içerisinde ay sonu olması nedeniyle belli bir miktar para vardı. Yaşanan olay karşısında üzüldük. Polise haber verdik. Çevredeki güvenlik kameralarından hırsızların yakalanacağını düşünüyorum” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19