www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

PETİTOLAR SAHNE ALDI

PETİTOLAR SAHNE ALDI

Geçtiğimiz Cumartesi Akşamı İspanyolca küçük tatlı şeyler anlamına gelen "PEPİTO" adlı kurumun düzenlediği gösteri, Birey Okullarında Sergilendi. Gösteride Minikler Tiyatro, Savunma Sanatları ve İşaret dili ile şarkılar söylediler.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan firma sahibesi Özge Okçu Şunları Söyledi.  2019 Yılının Eylül ayında İspanyolca küçük tatlı şeyler anlamına gelen "PEPİTO" ismi ile yola çıktık. Kurumumuz 6_12 yaş çocuklarımızın sosyalleşmeleri, bireysel farkındalıklar kazanması ve el becerilerinin artması amacı ile kuruldu. Geçen sürede yetişkinler için de atölyelerimiz açılmaya başlandı.

Kurumumuzda jimnastik, karate, drama ve amigurumi atölyeleri ağırlıkta olup; Akıl Oyunları, el işi atölyeleri, çocuk oyunları, mandala, dans ve zumba atölyeleri kısa bir süre önce faaliyete geçmiş bulunmaktadır.

Bu özel gecede bugüne kadar yaptığımız atölyelerden kesitler sunmaya çalıştık. Drama alanında çocuklarımız "Hayal Gücü Ormanı" tiyatrosunu sergilediler. Ardından dans ve jimnastik atölyemiz öğrencileri dans gösterilerini sundular. Son olarak karate atölyesi öğrencilerimiz karate tekniklerini seyircilerimizin beğenilerine sundular.

Bu özel gecede bizlere destek veren ve her türlü konuda yardımcı olan eğitmenlerimize, Birey Eğitim Kurumlarına, Kocal Osmanlı Spor Kulübüne ve bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36