www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATI ANLATILDI

PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATI ANLATILDI

‘Herkes Onu Okuyor’ programı kapsamında yarışmaya katılan ilköğretim öğrencilerine yönelik Peygamber Efendimizin(s.a.v) hayatının anlatıldığı program düzenlendi.

Anafen Dershanesi Konferans Salonunda düzenlenen programa, çok sayıda davetli katıldı. Kura-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Peygamber Yolu tanıtım filmi ile devam etti. ‘Herkes Onu Okuyor’ yarışması kapsamında hafta sonları sınava hazırlanan öğrenciler, Peygamber Efendimizin (s.a.v) hayatını anlatan kitabı okuyarak öğrendiklerini ailelerine tiyatro ve ezgilerle eşliğinde sergilediler. Peygamber Efendimizin (s.a.v) Mekke’den Medine’ye hicretini anlatan tiyatro gösterisi, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

 

Program sonunda konuşan dernek yetkilisi Aslıhan Kaş, “Tek gayemiz çocuklarımızın Peygamber Efendimizi (s.a.v) dahi iyi tanımalarını ve anlamalarını sağlamak. Herkes Onu Okuyor yarışmasına katılarak İnegöl’de dereceye giren ve sınavı kazanmak için çaba harcayan bütün öğrencilerimizi ve desteklerinden dolayı ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Program, düzenlenen hediye töreni ile sona erdi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00