www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

PEYNİRCİOĞLU GELENEĞİ SÜRÜYOR

PEYNİRCİOĞLU GELENEĞİ SÜRÜYOR

Sektöründe İnegöl´ün en eski firmalarından olan Peynircioğlu Süt Ürünleri, bu Ramazan ayında da ilçe halkına, sahur vaktine kadar hizmet vererek yıllardır devam eden geleneğini sürdürüyor.

Halil ve İbrahim Peynirci´ye ait Peynircioğlu Süt Ürünleri Firması, yıllardır sahur vaktine kadar devam eden hizmet geleneğini bu yıl Ramazan ayında da devam ettiriyor.

1907 yılında dede Hüseyin Peynirci tarafından kurulan firma, uzun yıllar Yenice Mahallesi´nde muhtarlık görevinde de bulunan Süleyman Peynirci tarafından işletilmiş.

Kendi mandıralarında ürettikleri tereyağı ve peynirlerin dışında farklı markalara ait çeşitli firmalara şarküteri ürünlerinin satıldığı Peynircioğlu Süt Ürünleri Firması, 100 yılı aşkın tecrübesi ve güleryüzlü personeli ile özverili bir şekilde hizmetini sürdürüyor.

SAHURA KADAR VATANDAŞLARIMIZA HİZMET VERECEĞİZ

Firma sahiplerinden Halil Peynirci, bir asırdan bugüne devam eden geleneklerin yaşatılmaya çalışıldığını belirterek, ?İnegöl bir sanayi kenti. Ramazan ayının yaz sıcaklarına gelmesi nedeniyle, birçok firma çalışma saatlerini iftarla sahur arasına kaydırdı. Bizde zaten yıllardır İnegöl halkına sahur vaktine kadar hizmet veren bir firmayız. Dolayısıyla ilçe halkımız, Yenice Mahallesi Kasım Efendi Caddesi üzerinde bulunan firmamızdan sahur vaktine kadar, ihtiyaçlarını tedarik edebilirler. Ben tüm ilçe halkımıza ve esnafımıza hayırlı Ramazanlar ve bereketli kazançlar diliyorum? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00