"PİLOT TAKIM OLMAYIZ"

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, önceki gün Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman'ın ‘3 kulüp satın alacağız' sözünün yanlış anlaşıldığını belirterek, İnegölspor'un hiçbir kulübün pilot takımı olmaya ihtiyacı yoktur” dedi.

 

 

 

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, Pazartesi günü Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ile İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç’ün bir araya gelmesinin ardından bazı ulusal ve yerel medya organlarında İnegölspor’un Beşiktaş’ın pilot takımı olacağı hakkında çıkan haberleri yalanladı.

 

TÜRK FUTBOLUNUN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Erim, yaptığı açıklamasında “Pazartesi günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman, Beşiktaşlılığı bilinen İnegöllü bir iş adamımızın davetlisi olarak İnegöl`e gelmiştir. Aynı gün organize edilen kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ve Başkanımız Eşref Güç de davet edilmişlerdir. Hem işadamımızın hatırını kırmamak hem de şehrimize gelen bir kulüp başkanına ‘Hoş geldin’ demek amacıyla Başkanımız Eşref Güç de kahvaltıya katılmıştır. Kahvaltıda Türk futbolunun sorunları, Beşiktaş ve İnegölspor`u kapsayan sohbetler olmuştur” dedi.

 

BU BEŞİKTAŞ’IN KENDİ PROJESİ

Beşiktaş`la ilgili projelerini anlatırken Sayın Fikret Orman’ın, “Beşiktaş`a Güney Amerika, Belçika ve Türkiye`den birer takım olmak üzere üç tane pilot takım kurmayı düşünüyorum” şeklinde sözlerinin olduğunu belirten Erim, “Ama Türkiye`den alacağı takımın İnegölspor olup olmadığı, İnegölspor`un böyle bir düşüncesi olup olmadığıyla ilgili hiç bir sohbet geçmemiştir.  Bu konu tamamıyla Beşiktaş Kulübü Başkanının kendi projelerini anlatırken geçmiştir” şeklinde konuştu.

 

HADDİMİZ DEĞİL

Kendilerinin 1984 yılında profesyonel olmuş İnegölspor`un bu yılki yöneticileri olduklarını belirten Erim, “Yönetime gelirken amacımız Türk futbolunda belli bir konumu olan İnegölspor`un değerini korumak ve eğer başarabilirsek bu çıtayı daha yükseğe çıkarabilmektir. İnegölspor`u herhangi bir kulübün boyunduruğu altına sokmak bizim haddimiz değildir” diye konuştu.

 

İNEGÖLSPOR-BURSASPOR İLİŞKİSİNİ ZEDELEMEK İSTİYORLAR

Yanı başlarında Bursaspor gibi bir camia olduğunu hatırlatan Erim, “Mayıs ayında kongremize katılarak bizleri onurlandıran ve kendisini ziyarete gittiğimizde İnegölspor için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirten Bursaspor Başkanı Sayın Recep Bölükbaşı ve yönetimi sezon başında kendilerinden talep ettiğimiz her konuda bizlere yardımcı olmuşlardır. Yapılan tüm bu dedikodular İnegölspor-Bursaspor arasında doğan bu ağabey kardeş ilişkisini zedelemekten başka bir işe yaramamaktadır. Sonuç olarak 250 bin nüfusu, güçlü bir ekonomi ve büyük bu taraftar kitlesine sahip olan İnegöl`ün takımı İnegölspor`un hiç bir kulübün pilot takımı olmaya ihtiyacı yoktur. Hiç bir yöneticimizin de böyle bir düşüncesi yoktur” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50