PIRLANTA ÇOCUKLAR HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER

PIRLANTA ÇOCUKLAR HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER

Özel Pırlanta Çocuk Akademi, İnegöl Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret ederek 7 ile 70’i bir araya getirdi. Minikleri yanlarında gören huzurevi sakinleri duygu dolu anlar yaşadılar.

Özel Pırlanta Çocuk Akademi öğrencileri, öğretmenler eşliğinde dün İnegöl Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleri ile bir araya geldiler. Yaşlılara çeşitli hediyeler veren minikler en güzel hediyeyi ellerinden öperek verdiler ve yaşlılara duygu dolu anlar yaşattılar.

BU FAALİYETLERE DEVAM EDECEĞİZ

Özel Pırlanta Çocuk Akademisi kurum sahibi Hüseyin Ersin, “Özel Pırlanta Çocuk Akademisi olarak İnegöl’de 10 yıldır hizmet veren bir kuruluşuz. Her yıl dönem dönem bu tip sosyal etkinliklerimizi çocuklarımız ile beraber canlı olarak yaşamak, yaşatmak, kimi kimsesi olmayan yaşlıların da yalnız olmadıklarını bu şekilde göstermek adına böyle etkinlikleri sürekli olarak düzenliyoruz. Kurum olarak böyle sosyal etkinliklerde yer almak için her türlü faaliyetleri takip ediyoruz” dedi.

ÇOCUKLAR, YAŞLILAR İÇİN EN GÜZEL HEDİYEDİR

Ziyaretlerinden dolayı Hüseyin Ersin’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan İnegöl Belediyesi Huzurevi Müdürü Recep Şen, “Huzurevi bildiğiniz gibi İnegöl Belediyesi’nin bir müdürlüğü ama İnegöl’ün tapulu malıdır. Burası İnegöl’e aittir. İnegöl’deki çocuk, delikanlı her kim varsa huzurevinin sahibidir. Huzurevini sadece Belediye sahiplenecek diye bir şey yok. İnegöl’deki insanlar her taraftan bize sahip çıkıyorlar. Bu da güzel bir olay. Torunları yerine gelmiş olan çocuklar toplanarak kendilerini ziyaret ediyorlar. Hediye getirmişler, getirmemişler hiç önemli değil ama getirilen bu çocuklar yaşlılarımız için en güzel hediyedir. Özellikle yaşlıları paylaştırdım ki aralarına otursunlar. O mutluluğu biz şuanda alamayız ama onların yerine kendinizi koyduğunuzda onların aldığı zevki hiç kimse alamaz. Geldiğiniz için teşekkür ederim. Bunun devamını bekliyoruz. 18 Mart’ta hem Çanakkale Şehitleri anılsın hem de Huzurevi’nin yaşlıları anılsın inşallah” dedi.



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04