PKK Kürtleri Temsil Etmiyor

PKK Kürtleri Temsil Etmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, Diyarbakır Lice´de şehit düşen 2 askere başsağlığı dilerken; ?PKK asla ve asla Kürt kardeşlerimizi temsil etmemektedir. PKK dün İstanbul´da, Çanakkale´de, Varna´da, Kosova´da mağlup olanların ar

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, ?Türk Milleti ne hazindir ki her dönemde ve her süreçte felaketten kurtulamamaktadır, acı üstüne acı yaşamaktadır. Ardı ve arkası kesilmeyen acı haberlerden dolayı milletimizin gözü yaşlıdır. Geçtiğimiz gün Diyarbakır´ın Lice ilçesi kırsalında terörle mücadele eden askerlerimiz tarafından yürütülen operasyon esnasında, hain, kalleş, melun PKK terör örgütü tarafından döşenen bayına basılması sonucu 1´i Binbaşı toplam 2 askerimiz şehit olmuştur. Bu elim hadise milletimize derinden etkilemiş, gönüllerde yangın yerine çevirmiştir. Vakit, 3 tarafı denizle, 4 tarafı düşmanla çevrili Türk yurdunda şehitlerimize görevlerimizi yerine getirme vaktidir? dedi.

ASLA KÜRT KARDEŞLERİMİZİ TEMSİL ETMEMEKTEDİR

?PKK geçmişte mağlup olanların kalıntılarıdır? diyerek konuşmasını sürdüren Bedir, ?Geçtiğimiz gün Diyarbakır´ın Lice ilçesinde askerlerimiz şehit olurken, aynı anda Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafında icra edilen operasyonda 1´i kadın 2 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Bu haberlere baktığımızda şunu anlıyoruz ki Türk devleti ve Türk milleti öldürerek yenemeyeceğiniz bir toplumdur, bir devlettir. 1071´den beri görüyoruz ki sayımızın azlığı ve şehitlerimizin çokluğu ile birçok zafere imza attık, birçok düşmanı püskürttük. Dün adı başkaydı bu gün PKK terör örgütü.  Ama gerçek olan bir şey var ki, PKK asla ve asla Kürt kardeşlerimizi temsil etmemektedir. PKK dün İstanbul´da, Çanakkale´de, Varna´da, Kosova´da mağlup olanların artığıdır, kalıntısıdır. Bizleri öldürerek yenmeye çalışanlar Türk Milletinin bir ölüp bin dirildiğini fark edememektedir? şeklinde konuştu.

TERÖRLE MÜCADELEDE DEVLETİN YANINDAYIZ

Bedir, ?Milliyetçi-Ülkücü Hareket terörle mücadeleye ve hainlerle savaşa daima destekçidir ve devletiyle yan yana durmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerimle Diyarbakır´ın Lice ilçesi kırsalında şehit olan 2 askerimize Allah´tan rahmet, ailelerine, yakınların ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum. Ne mutlu Türk´üm diyene? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07