www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Play-Off Aşkına

Play-Off Aşkına

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, 26. hafta müsabakasında Sancaktepe Belediyespor deplasmanından 3 puanla ayrılarak Play-Off hattındaki yerini korumak istiyor.

2. Lig Kırmızı Grup´ta 26. hafta Play-Off´u yakından ilgilendiren bir müsabakaya sahne oluyor. 46 puanla 5. sırada bulunan temsilcimiz İnegölspor, 45 puanla 7. sırada yer alan Sancaktepe Belediyespor deplasmanına çıkıyor

Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, 2. devre itibari ile yakaladığı müthiş form sonucu adını Play-Off listesine yazdırırken geçtiğimiz hafta Buca deplasmanındaiyi oyununa rağmen aldığı mağlubiyetle duraksama yaşamıştı. Yükselişini sürdürmek isteyen İnegölspor, Play-Off hattındaki en yakın 2 rakibinden biri olan Sancaktepe Belediyespor karşısında galibiyet elde ederek hem rakibi ile arasındaki puan farkını açmak hem de Play-Off için avantajını sürdürmek istiyor.

Sancaktepe Belediyespor, ligde evinde 11 maçtır kaybetmezken toplamda ise 4 maçtır kaybetmiyor.

EN SKORERLER

Sancaktepe Belediyespor´da takımın en skorer ismi 8 golle Umut Koçin olurken onu 7 golle İlker Avşar ve 4 golle Serhat Koruk takip ediyor. İnegölspor´da ise takımın en golcü isimleri 8´er golle Raif Demir ve Okan Deniz olurken onları 4´er golle Kemal Hastürk ve Ahmet Hakan Şahin takip ediyor.

REKABET ANALİZİ

İki ekip tarihlerinde ilk kez 2016-2017 sezonunda Türkiye Kupası B Grubu´nda karşı karşıya geldiler. Kupada İnegöl´de oynanan müsabakayı Sancaktepe Belediyespor 2-1 kazanırken rövanşta ise gol sesi çıkmadı. Son olarak Bu sezonun ilk devresinde İnegöl´de karşı karşıya gelen ekipler sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldılar.

DÜDÜK KARAOĞLAN´DA

Bugün saat 15.00´da 15 Temmuz Stadı´nda oynanacak olan müsabakayı Sakarya bölgesi hakemlerinden Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan´ın yardımcılığını Abdurrahman Atabay, Abdulkadir Döner ve Feridun Daldaş üstlenecek.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00