?PLAY-OFF HEDEFİNE ULAŞACAĞIZ?

?PLAY-OFF HEDEFİNE ULAŞACAĞIZ?

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, Yenişehir Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetin, Play-Off´a kendilerini bir adım daha yaklaştırdığını ve hedefe ulaşacaklarına söyledi.

 

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, Pazar günü kazandıkları Yenişehir Bld. maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

FORMALARININ HAKKINI VERDİLER

Müsabakayı değerlendiren Haluk Metin, ?İlk yarının başlarında 1-0 öne geçtik. Oyun olarak sahaya istediğimiz yansıttık, bulduğumuz gol pozisyonlarında birden fazla atamadık. Birçok pozisyon ürettik ancak bunların sadece birini gole çevirebildik. 1-0 kazandığımız maç sonrası kaçan pozisyonlara çok üzülmedik, ayrıca oyunumuzun pozitif şekilde her geçen gün gelişmesi bizi mutlu etti. Bu tarz maçlarda 1-0 da olsa kazanmak önemlidir.Biz de kazandığımız için mutluyuz. Yenişehir Belediyespor gibi iyi bir takıma karşı böyle bir oyun oynayarak galip gelmek önemli bir başarı bizim takımımız için. Oyuncularımın her birini, özverili mücadelesinden dolayı kutluyorum. Verdiğimiz görevi yerine getirdiler ve formalarının hakkını verdiler. Maç sonu aldığımız 3 puan Play-Off hedeflerimize bizi bir adım daha yaklaştırdı. Yenice Sahası´nda oynadığımız maçta taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmadı. Dolu tribünlere karşı maç oynadık. Bizi destekleyen Kulüp Başkanımız Talha Öziş´e, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. 3 hafta üst üste galip gelmek bize de bir ritim kazandırdı. Haftaya deplasmanda Fethiyespor ile oynayacağız. Hafta boyu yine çok çalışacağız ve her maç olduğu gibi aynı ciddiyetle sahaya çıkacağız. Güzel bir skorla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum?dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07