?Play-Off´lara Avantajlı Girmek İstiyoruz?

?Play-Off´lara Avantajlı Girmek İstiyoruz?

İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, Beşiktaş karşısında puan ya da puanlar elde ederek, Play-Off´lara avantajlı gitmek istediklerini ifade etti.

İnegöl BelediyesporAntrenörü Levent Zoroğlu, 5 Mart Pazar günü saat 15.30´da sahalarında ağırlayacakları Beşiktaş maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 EN İYİ SONUÇLARI ALMAK İSTİYORUZ

İnegöl Spor Salonu´ndaki antrenman öncesi açıklama yapan Zoroğlu, ?Ligin son 5 haftası üst üste 3 tane büyük takımla karşılaşacağız. İçeride Beşiktaş, Galatasaray dışarıda Fenerbahçe? Daha sonra Afyon ve Urfa deplasmanımız var. Bu 5 maçı en iyi şekilde değerlendirip en iyi sonuçları almak istiyoruz. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Geçen hafta Arkas karşısında iyi mücadele etmedik. İyi mücadele etmeyince galip gelemiyorsunuz. Geçen hafta yaptığımız hataları yapmayıp, bu hafta daha iyi oynayıp, şu periyodu çok iyi değerlendirip, iyi sonuçlar almak istiyoruz. Ligi en iyi yerde bitirip Play-Off´laraavantajlı girmek istiyoruz. 1 haftayla içeride oynayacağımız Beşiktaş, Galatasaray maçlarına İnegöl halkını davet ediyoruz. Bizi maçlarda yalnız bırakmasınlar? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00