?PLAY-OFF´U GARANTİLEMEK İSTİYORUZ?

?PLAY-OFF´U GARANTİLEMEK İSTİYORUZ?

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Galatasaray HDI Sigorta müsabakasından puan çıkararak Play-Off´u daha garantiye almak istediklerini söyledi.

 

Erkekler Voleybol 1. Ligi´nde mücadele eden TuruncuLacivertli temsilcimiz İnegöl Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta maçının hazırlıklarını AntrenörAksoy gözetiminde, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu´nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

?HER MAÇTAN PUAN ÇIKARMAK İSTİYORUZ ?

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Aksoy, ?Bu hafta önemli maçlar başlıyor. Aslında tüm maçlar çok önemli. Galatasaray´da bizim ilk yarıda kendi sahamızda kazandığımız maçtı. Rövanşı olacak. Bizimde puana ihtiyacımız var, Galatasaray´ında puana ihtiyacı var. Galatasaray takımı puan olarak bizden daha aşağıda fakat son oynadığı Tokat galibiyeti ile bir çıkış, ivme yakaladı. Biz oradan puan ve puanlar almak istiyoruz. Biliyorsunuz İzmir deplasmanındaArkas Spor ile iyi bir oyun oynadık. 2-1 öne geçtik. 2-2 oldu. 3-2 kaybettik. Muhakkak Galatasaray maçından puanlar çıkartıp Play-Off´u daha garantilemek istiyoruz. Bu lig zor bir lig... Sonuna kadar böyle devam edecek. Ben sadece kendi hesabımı yapıyorum. Tüm rakipler benim için çok çok önemli. Her maçtan puan çıkartmak istiyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00