PLAY OFF AŞKINA

PLAY OFF AŞKINA

İnegölspor, ligde kendi üzerinde yer alan Pendik ve Yeni Malatya’nın karşı karşıya geldiği haftada Dardanelspor deplasmanında 3 puan arayacak.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 24. Hafta müsabakaları yarın oynanacak. Haftalar ilerledikçe çekişmenin daha da arttığı ligde 24. Hafta da zorlu müsabakalara sahne olacak. İnegölspor, yarın saat 13.30’da Biga İlyas Bayram stadında Dardanelspor’la karşı karşıya gelecek.

 

İNEGÖLSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

Hafta içi oynadığı Tarsus maçında deplasmanda 3-2 galip gelerek Play-Off için ümitlenen temsilcimiz, Dardanel maçını da kayıpsız atlatıp 2 kritik sınavını da başarıyla geçmenin planlarını yapıyor.

 

GÖZLER BİGA’DA, KULAKLAR MALATYA’DA

İnegölspor’un bu maçtan da galibiyetle ayrılması durumunda rakiplerin arasında oynayacağı maçlar da Bordo Beyazlıları yakından ilgilendiriyor. Temsilcimiz Dardanelspor karşısında ter dökerken, İnegölspor’un üst sırasında yer alan iki takım Yeni Malatya ve Pendik Malatya İnönü stadında karşı karşıya gelecek. Bu müsabakayı Pendik’in kazanması ve temsilcimizin de galip gelmesi durumunda İnegölspor Yeni Malatya’yı 2 puan geride bırakıp 40 puanla 5’inci sıraya yükselecek. Pendik ve Yeni Malatya’nın berabere kalması da İnegölspor’u bir üst sıraya taşıyabilecek. Ancak kazanan taraf Yeni Malatya olursa, Bordo Beyazlılar bu defa önümüzdeki haftalarda rakiplerinin puan kaybı yaşamasını bekleyecek.

 

DARDANEL MAÇINA İSTANBULLU HAKEM

Öte yandan, İnegölspor’un Dardanelspor’la oynayacağı karşılaşmanın hakemleri de belli oldu. Maçta İstanbul bölgesinden Emre Malok düdük çalacak. Malok’un yardımcılıklarını ise Barış Çardaklı ve Mehmet Tan yapacak. Ertan Başdağ ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

 

DARDANELSPOR’LA 10’UNCU RANDEVU

İnegölspor, lig tarihi boyunca Çanakkale temsilcisi ile bugüne kadar 9 kez karşı karşıya geldi. Oynanan 9 karşılaşmanın 4’ünde Dardanelspor galip gelirken, 2 müsabakada İnegölspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Dardanelspor’un evinde oynanan karşılaşmalarda ise 2 kez ev sahibi takım galip geldi, 2 kez de maç beraberlikle sonuçlandı. İnegölspor’un Dardanelspor karşısında deplasmanda galibiyeti bulunmuyor.

 

HAFTANIN PROGRAMI

Anadolu Selçukluspor - Gaziosmanpaşa

Çankırıspor - Göztepe

Dardanelspor - İnegölspor

Giresunspor - Aydınspor 1923

Gümüşhanespor - Tarsus İY

Hatayspor - Turgutluspor

Kartalspor - Kırklarelispor

Sarıyer - Tokatspor

Yeni Malatyaspor - Pendikspor



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24