www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

PÖH´E ÖZEL HAZIRLIK

PÖH´E ÖZEL HAZIRLIK

Geçtiğimiz yıllarda BESYO´ya yetiştirdiği öğrencilerle ve kazandırdığı başarılarla Türkiye genelinde önemli bir başarı potansiyeline sahip olan İFAM BESYO, Polis Özel Harekât sınavları için çalışmalarını sürdürüyor.

Beden Eğitimi branşında Türkiye genelinde önemli başarı dereceleri elde eden İFAM BESYO, Polis Özel Harekâtiçin ummalı bir şekilde öğrenci çalıştırmaya devam ediyor. Stadyum, kapalı spor salonu ve İFAM Spor Salonu´nda haftanın 7 günü Polis Özel Harekât mülakat çalışmalarını sürdüren İFAM, İnegöl´den PÖH´e gitmek isteyen öğrencilerde büyük bir gelişim ve değişime olanak sağlıyor.

MİLLETİN HAKKI MİLLETE DÖNDÜ

Doğru çalışmayı prensip haline getiren İFAM Besyo Antrenörü Yunus Emre Ay, çok çalışarak değil, doğru zamanda doğru çalışılarak başarı elde edeceğini belirterek; ?Parkurun çoğu bölümünde süratte devamlılık gerekiyor. Sadece 1 bölgede kuvvet gerekiyor. Parkur hakkında çeşitli söylentiler mevcut.Henüz resmi bir açıklamada bulunulmadı ama öğrencilerimizi her koşula uygun bir şekilde çalıştırıyoruz.Burada amaç para kazanmak değil.Ülkemiz çok zor günlerden geçti.Birileri düğmeye bastı ve ülke yangın yerine döndü.Polis veasker olmak isteyen birçok gencimiz vardı.Bunlar terör örgütünün kendi elemanlarını içeriye sızdırması yüzünden kazanamadılar ve açıkta kaldılar.Hamdolsun ki bunların üstesinden geldik ve şimdi milletin hakkı millete döndü.Bizler ince bir iplik dokur gibi öğrenci yetiştirmeye alışıyoruz.Antrenmanlarımız hafta içi her gün 17.30´da stadyumda başlıyor.Belirlediğimiz günlerde İFAM Spor Salonu´nda güçlendirme idmanları yapıyoruz ve kapalı spor salonunda parkur çalışma imkânı buluyoruz.?

ÇOK ZOR HAVA KOŞULLARI ALTINDA ÇALIŞIYORUZ

?Şuan için polis özel harekât için başvuran birçok gencimiz var. Bu arkadaşlarımızın antrenmanlara katılması gerekiyor. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor.Bilgisi olmayan insanlar oturdukları yerden yorum yapmayı çok iyi biliyorlar ama lafla peynir gemisi yürümüyor.Boş insanların boş sözleri bizleri yolumuzdan alıkoyamaz.Ego için savaşmak kimseye fayda sağlamaz.Çok zor hava koşulları altında çalışıyoruz.Antrenmanlarda -2dereceyi gördüğümüz oluyor ve buna rağmen yılmıyoruz. İlçe Spor Müdürümüz Yusuf Şevki Yücel´e öğrencilerimle birlikte çok teşekkür ediyoruz.Kapalı spor salonunda bizlere yer ve saat olarak çok yardımcı oluyorlar.Bu saatten sonra ülkenin geleceği bizlere emanet...Bu ülke gerçekten ülkesini seven gençlerimizin polis olması için büyük imkân sağlıyor? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00