www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Polis Her Yerde Onları Arıyor

Polis Her Yerde Onları Arıyor

Baykoca (TOKİ) Mahallesinde park halindeki araçları kontrol edip kapılarını teker teker kontrol ettikten sonra araç içerisindeki değerli eşyaları ve paraları çalan hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay Baykoca (TOKİ) Mahallesi 2. Etap konutlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İnegöl´den çaldıkları belirlenen bir otomobille TOKİ konutlarına giden kişi veya kişiler gece geç saatlerde apartmanların önünde park halinde olan otomobillerin kapılarını zorlayarak açarak, araçların içerisinde bulunan değerli eşyaları ve paraları çaldılar. TOKİ 2. Etaplarında bulunan bir apartmanın önünde park halinde olan ve H.S. isimli bir vatandaşa ait 16 V 9412 plakalı otomobilin sahibi işten evine gelince araç içerisinde çantasını unuttu. Ertesi sabah işe gideceği sırada araç içerisinde unuttuğu çantasına baktığında çantanın yerinde olmadığını ve çanta içerisinde bulunan evraklarının yırtılmış bir şekilde araç içerisine saçıldığını fark etti. Durumdan şüphelenen H.S. apartman da bulunan güvenlik kameralarını izlediğinde hayatının şokunu yaşadı. Güvenlik kameralarında apartman yakınlarına yabancı bir aracın gece geç saatlerde geldiğini ve araçtan bir kişinin inerek park halindeki araçların kapılarını teker teker açarak araçların içlerini aradığını, değerli eşyaları alarak kapılarını tekrar kapattığını fark etti. Aracından 500 TL çaldıran H.S. durumu emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri olay yerinde çeşitli çalışmalar yaparak, güvenlik kameralarına yakalanan hırsızları bulmak için çalışma başlattıkları öğrenildi.

 İşten evine geldikten sonra çantasını arabada unutan ve hırsızlar tarafından soyulan H.S. konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ?Akşam iş çıkışı eve geldim ve çantamı eve çıkarken arabamda unuttum. Sabah tekrar işe giderken aracımın kilitli olmadığını ayrıca çantamın içinde bulunan evrakların parçalanmış bir şekilde arabanın içine seçildiğini ve çantamın yerinde olmadığımı fark ettim. Çantamın hırsızlar tarafından çalındığını güvenlik kameralarını izledikten sonra fark ettik ve Emniyet güçlerine haber verdik.? İfadelerini Kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25