POLİS AMCADAN HEDİYE BALON

POLİS AMCADAN HEDİYE BALON

Emniyet personelinin çocuklara sevdirilmesi amacıyla yapılan etkinlikler kapsamında Ramazan Sokağında kurulan Emniyet standında görevli polisler, balon şişirip çocuklara dağıtıyor.

Ramazan Sokağı önceki akşam Kültür Park içerisinde açıldı. Yaklaşık 100 standın yer aldığı Ramazan Sokağında birbirinden farklı sektörler ve stantlar bulunurken, en dikkat çeken stantlardan biri Emniyet Müdürlüğü’nün standı oldu. Özellikle çocukların büyük beğenisini toplayan stant, adeta balon fabrikası gibi çalışıyor.

Çocuklara polisleri sevdirmek ve kaynaştırmak amacıyla yapılan bu etkinliğin bir özelliği de dağıtılan balonların üzerinde uyarıcı notların yer alıyor olması. ‘Adınızı, soyadınızı, adresinizi, anne-babanızın adını ezberleyin’ gibi uyarıların bulunduğu balonları almak için çocuklar sıraya girerken, uygulama ebeveynlerin de oldukça ilgisini çekti.

Ramazan Sokağı açılışında Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Emniyet Müdürü Murat Sevinç Emniyet Müdürlüğü standını ziyaret ettiler. Stantta görevli polis memurlarına kolaylıklar dileyen Aktaş ve Sevinç, çevredeki çocuklara da balon hediye ettiler.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32