POLİS MEMURUNDAN FOTOĞRAF SERGİSİ

POLİS MEMURUNDAN FOTOĞRAF SERGİSİ

Bölge Trafik Ekipler Amirliği’nde görevli Polis Memuru Mehmet Gün ‘Fotoğraf ve Mozaik Taş’ isimli sergisini dün Kent Müzesi sergi salonunda izlenime açtı. 10 Nisan tarihine kadar açık kalacak sergide İnegöl ve Domaniç yörelerinde çekilen

2011 yılının 5. sergisi dün Kent Müzesi sergi salonunda düzenlenen törenle izlenime açıldı. İnegöl ve Domaniç yörelerinde çekilen 23 fotoğraf dâhil olmak üzere 50 eser görücüye çıktığı sergi 10 Nisan Polis Gününe kadar açık kalacak.

Sergi açılışı öncesi düzenlenen törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarih, kültür ve sanat merkezi haline gelen İnegöl Kent Müzesi’nde bir etkinlik daha gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “2011 yılında müzemizde yapılan etkinlikler; Mazideki İnegöl Resim Sergisi, Resim ve Fotoğraf Sergisi, Hat, Ebru ve Tezhip Sergisi,  ‘İslam Sanatlarında Peygamber Sevgisi’ konulu panel, Ateşteki Sır Çini ve Seramik Sergisi. Şimdi ise; “Fotoğraf ve Mozaik Taş” isimli sergimizi açıyoruz. Bu etkinliğimizi; Polis Günü dolayısıyla, 10 Nisanı da içene alan haftaya denk getirdik.  Çünkü açacağımız sergi sahibi Mehmet Gün arkadaşımız, Bölge Trafik Ekipler Amirliği’nde görevli Polis Memuru” dedi.  

Sergi hakkında bilgilerde veren Başkan Aktaş, “Fotoğraf ve Mozaik Taş sergimizde; İnegöl ve Domaniç yörelerinde çekilen 23 fotoğraf ta dâhil olmak üzere toplam 50 eser görücüye çıkıyor. 27 eser ise çeşitli taşlardan oluşturulmuş mozaik eserlerden oluşuyor. Bu mozaikler arasında; yazılar, mimari resimler, portre resimleri, logo ve amblemlerden oluşan eserler var.  Polis Memuru Mehmet Gün’ü çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bu gün açılan sergimiz; 10 Nisan Polis Gününe kadar açık kalacaktır” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından serginin açılışı yapıldı. 50 TL ile 250 TL arasında değişen fiyatlar ile satılan eserlerin parası Umuteli Derneğine bağışlanacak.



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26