POLİSLERE HİPNOZ GÖSTERİSİ

POLİSLERE HİPNOZ GÖSTERİSİ

Denge Danışmanlık NPL ve Hipnoz Eğitim Merkezi, önceki akşam emniyet teşkilatına bir gösteri sundu. Hipnozla ilgili bilgilerin de verildiği programda gösteri yapan Hipnoz uzmanı Adil Maviş, yaptığı hipnoz gösterisiyle polisleri adeta büyüledi.

Bursa’da bulunan işyerlerini İnegöl’e taşıyan Denge Danışmanlık NPL ve Hipnoz Eğitim Merkezi, önceki akşam Vehbi Koç İlköğretim okulunda İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline bir gösteri sundu. Hipnoz Uzmanı ve Eğitmeni Adil Maviş’in gerçekleştirdiği gösteri izleyenleri adeta büyüledi. İki bölümden oluşan ve yaklaşık 3 buçuk saat süren gösterinin ilk bölümünde salonu komple transa sokarak hipnoz eden ve izleyicilerin rahatlamasını sağlayan Hipnoz uzmanı Adil Maviş, ikinci bölümde ise sahnede yaptığı hipnoz gösterileri ile adeta izleyenleri hayrete düşürdü. Sohbet ederek başladığı gösteride izleyicileri transsa sokan Maviş, burada transa giren 6 kişiyle ikinci bölümde özel bir gösteri yaptı.

Başarı İçin Yapılan Mutsuzluk Getirir, Mutluluk İçin Yapılan İse Başarıyı Engeller

Hipnoz uzmanı ve eğitmeni Adil Maviş, ilk bölümde hipnozla alakalı izleyicilerle paylaştığı bilgilerinde büyüklerin çocuklardan iki şey istediğine dikkat çekerek, bunların mutlu olmak ve başarılı olmak olduğunu söyledi. Mutlu olmak için yapılan şeyin başarıdan uzaklaştırdığını, başarı için yapılanların ise mutsuzluğa yol açtığını ifade eden Maviş, “Her insan bunu yaşar, mutlu olmak ve başarılı olmak arasında bir çatışma. Hayatınızda, bildiniz şeylerin çoğunun zararları yapmanızı engellemez. Örneğin; sigaranın zararlı olduğunu biliriz ama yine de içeriz. Bilgi çok işe yarıyor gibi görünse de, kişisel hayatta çok ta işimize yaramaz. Bunun bir örneği de bu cümledir işte” dedi.

‘Mutsuz Bir Çocuğun Memleketine Nasıl Bir Faydası Olabilir’

Herkesin hipnozu merak ettiğini ve bu işi nasıl yaptığını merak ettiğini ifade eden Maviş, “Benim işimin nasıl bir şey olduğunu merak eder herkes. Örneğin; diyetisyen bir diyet listesi verdi ama siz bunu yapmayı başaramadınız. Ben bunu sizin aklınıza kodlarım. Az önce söylediğim gibi, başarı için yapılanlar mutsuzluk getirir ve bir çocuğa ille ders çalış diyerek bir şeyler yaptırmak istediğinizde yapsa da istemeyerek yapar ve mutsuz olur. Bir düşünün, çocuk mutsuz bir şekilde ilkokulu, liseyi ve hatta üniversiteyi bitirmiş mesleğini eline almış; ama mutsuz. Mutsuz bir çocuğun bu ülkeye, milletine, ailesine ne gibi bir faydası olabilir. İşte benim yaptığım iş, çocukların bilinçaltına girerek ders çalışmaları gerektiğini oraya kodlamak. O zaman mutsuz bir şekilde yapmayacaklar, çünkü bilinçaltında çalışmak diye bir kod var” şeklinde konuştu.

.

Polisler İçin Farklı Bir Etkinlik Oldu

Program sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin Denge Danışmanlık NPL ve Hipnoz Eğitim Merkezi sahibi Gülfize Demirhan’a, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Öztabak ise Hipnoz uzmanı Adil Maviş’e çiçek takdim etti. Emniyet Müdürü Orhan Öztabak, polisler için farklı bir etkinlik olduğunu söyledi.



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00