Polisten Hırsıza Suçüstü

Polisten Hırsıza Suçüstü

Ev sahibinin umrede olduğunu öğrenerek Kemalpaşa Mahallesi´ndeki bir villaya giren hırsız, emniyet ekiplerinin nefes kesen operasyonu sonucu suçüstü yakalandı. Hırsızın üzerinden yüklü miktarda mücevher çıktı.

Edinilen bilgilere göre; bir hafta önce umreye giden Mustafa Çilek´e ait Kemalpaşa Mahallesi Damla Sokak´taki boş villayı gözüne kestiren 18 yaşındaki A.Ö., villanın güvenlik görevlisinin bir saatlik görev yerinden ayrılmasından yararlanıp bahçe duvarından atladı. Villanın alt katının camını kıran hırsız villanın içine girerek ilk olarak yatak odasının yolunu tuttu. Dolaplardaki mücevherler ile eşyaları yüklenen hırsız, evde bulduğu araç anahtarını da alıp bahçedeki araca yöneldi.Aracın kapılarını açan hırsız, villadan çaldığı eşyaları araca yükledi. Eşyaları araca yüklendikten sonra yeniden villaya giren hırsız, evin ışıklarını yakarak içeride cirit atmaya başladı. Işıkların yandığını gören komşular, durumu hemen Emniyete bildirdiler. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler villanın etrafını sardılar.

 HAVAYA ATEŞ AÇARAK DURDURDULAR

Villaya sızan ekipleri gören hırsız yaya olarak bölgeden kaçmaya çalıştı. Ekiplerin havaya ateş açması sonucu korkarak duran hırsız kıskıvrak yakalandı. Operasyonsonucu yakalanan hırsız A.Ö.´nün üzerinden yüklü miktarda mücevher ele geçirildi.Yakalanan hırsızın daha öncede hırsızlık suçlarından sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

 Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00