POLİS´TEN KAÇAMADILAR

POLİS´TEN KAÇAMADILAR

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnegöl´ün muhtelif bölgelerinde organize olarak yapılan araç hırsızlığını başarılı çalışmalarıyla aydınlattı.

 

Edinilen bilgilere göre, 10 Aralık 2015 tarihinde İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminali´nin araç parkından 16 V 8409 plakalı aracının çalındığını fark eden Z.G, durumu İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.MOBESE ve İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminali güvenlik kameralarını inceleyen Emniyet ekipleri,konu ile ilgili tahkikat başlattılar. Aracın saniye saniye nereye gittiğini gözlemleyen Emniyet ekipleri, takibe başladılar. Aracın başka bir araçla çekilerek Metal Ş.A. isimli şahsın işyerine götürüldüğünü tespit eden ekipler, işyeri sahibini takibe aldılar.Kemalpaşa Mahallesi´ndeki ikametinde gözaltına alınan Ş.A.,yapılan sorgulamada hırsızlık olayını itiraf etti.

Edinilen bilgilere göre 10 Aralık 2015 tarihinde İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminali´nin araç parkından 16 V 8409 plakalı aracının çalındığını fark eden Z.G, durumu İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.MOBESE ve İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminali güvenlik kameralarını inceleyen Emniyet ekipleri konu ile ilgili tahkikat başlattılar. Aracın saniye saniye nereye gittiğini gözlemleyen Emniyet ekipleri, takibe başladılar. Aracın başka bir araçla çekilerek Metal Sanayi´de bir işyerine götürüldüğünü fark eden Emniyet ekipleri, işyerini tespit ettiler. Ş.A. isimli şahsın işyerine götürüldüğünü tespit eden ekipler, bunun üzerine işyeri sahibini takibe aldılar.Emniyet ekiplerince takibe alınan Ş.A., Kemalpaşa Mahallesi´ndeki ikametinden gözaltına alındı. Gözaltına alınan Ş.A.,yapılan sorgulamada hırsızlık olayını itiraf etti.

 

ÇALINTI ARAÇ PLAKASI VE RUHSATI ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan sorgunun ardından Emniyet ekipleri, Ş.A.´ya ait işyerinde arama gerçekleştirdiler. Aramalarda çalıntı araca rastlanmazken, çalıntı araca ait ruhsat ve plaka ele geçirildi.Ayrıca Ş.A.´ya ait işyerinde yapılan aramada çalıntı olduğu tespit edilen motosiklet deele geçirildi.

 

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİ

Gözaltına alınan Ş.A.´nın sorgulamada aracın başka bir işyerinde olduğunu itiraf etmesi üzerine harekete geçen Emniyet ekipleri, ikinci bir operasyon düzenlediler.O.K.´ya ait işyerine yapılan operasyonda dükkân didik didik arandı. Aramada çalıntı olduğu bildirilen bir araç ele geçirildi.Yine ifade üzerine yola çıkan Emniyet ekipleri aracın başkası tarafından çalındığını tespit ederek, aracı başka bir araçla çekerek çalan S.U.´yuyakalayarak gözaltına aldılar. Soruşturmasını derinleştiren ekipler, terminalden çalınan aracın çekildiği diğer beyaz aracın yani Ş.A.´nın gündelik hayatta kullandığı araç üzerinde de sorgulama yaptılar. Ş.A.´ya ait olduğu iddia edilen araç üzerinde yapılan sorgulamada aracın bir süre önce ölen bir şahsa ait olduğu tespit edildi.

 

ÇALINTI ARAÇLA ARAÇ ÇALMIŞLAR

Emniyet ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda 3 kişi gözaltına alınırken, 2 çalıntı araç ve 1 adet motosiklet ele geçirildi.Aracı çalan ve parçalara ayıran şebeke üyeleri Ş.A., S.U. ve O.K. dün adliyeye çıkarıldılar.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07