Polisten Penbe´ye Özel Hediye

Polisten Penbe´ye Özel Hediye

İnegöl Şehit Bekir Özcan Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği´nde görevli polis memurları İnegölspor tesislerimizi ziyaret etti. Trafik Polisi Mehmet Gün, Teknik Direktör Ergün Penbe´nin 1 haftada hazırladığı tablosunu kendisine hediye etti.

Dün kulüp tesislerinde düzenlenen ziyarette konuşan Teknik Direktörümüz Ergün Penbe, "Çok güzel bir jestle oldu. Birde çok güzel olmuş. Bana benzetmiş hakikaten. Eline sağlık, yüreğine sağlık? Teşekkür ediyorum. Polisler bizim için, bu ülke için önemli insanlar. Bizim güvenliğimiz onlardan sorumlu. Onlara da sizin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Böyle bir jestle de geldikleri için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Hepsine görevlerinde başarılar diliyorum? dedi.

 YILLARCA BİZE GURUR YAŞATTI

Polis Memuru Mehmet Günise,?Ergün hocamızın tablosunu 1 haftada yaptım. Yıllarca bizegurur yaşattılar. Bizde İnegöl´e gelmişken karşılığında tablosunu yapıp hediye edelim dedik. Bölge trafikten arkadaşlarımla ziyaretegelerek hediyemizi takdim ettik. Güzel, mutlu bir gün oldu. Ergün hocamıza ve İnegölspor´umuza başarılar diliyoruz? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68