www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

POLİSTEN İKİ OPERASYON

POLİSTEN İKİ OPERASYON

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı suçlardan sabıka kaydı bulunan şahıslara yönelik yapılan 2 operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken, 3 adet ruhsatsız silah, 4 adet şarjör ve 53 adet mermi ele geçirilirdi.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehirde güven ve huzuru temin ve tesis etmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar. Önceki gün İnegöl'ün uyuşturucu madde baronuna yönelik yapılan operasyonun ardından şahsı gözaltına alarak hâkim karşısına çıkaran ve cezaevine gönderilmesini sağlayan Emniyet ekipleri bu sefer de adları çeşitli suçlara karışan şahısları hedef aldı. Haftasonu boyunca muhtelif zamanlarda düzenlenen operasyonlarda 3 adet ruhsatsız silah ve 53 adet tabanca mermisi ele geçirilirken olayla ilgili olarak toplam 5 kişi gözaltına alındı.

HAVAYA SIKIP KAÇMAK İSTEDİLER

Operasyonlardan ilki geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi. İstiklâl Caddesi üzerinde havaya ateş açan ve hakkında çeşitli suçlardan kaydı bulunan 33 yaşındaki H.K. isimli şahıs, polis ekiplerini fark edince paniğe kapılarak kaçmak istedi. H.K., Emniyet ekiplerinin ısrarlı takibi sonucunda kısa sürede yakayı ele verdi. Şahsın kaçarken olay yeri yakınlarında sakladığı tabanca ve içerisindeki 3 adet mermi ise polis tarafından bulunarak ele geçirildi. Olayla ilgili toplamda 2 şahıs gözaltına alındı.

ANİ BASKIN ŞOK ETTİ

Bir diğer operasyon ise Pazar günü sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Alınan bir ihbarı değerlendiren Emniyet ekipleri daha önceden haklarında çeşitli suçlardan sabıka kaydı da bulunan M.B., H.B. ve Ç.U. isimli şahısları takibe alarak ani baskın düzenlediler. Yapılan baskında paniğe kapılan şahıslar, silahları saklamak üzereyken Emniyet ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandılar. İşyerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet şarjör ile tabancalara ait olan 50 adet mermi fişeği ele geçirdiler. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71