POTADA TEKNİK HEYETLE ANLAŞILDI

POTADA TEKNİK HEYETLE ANLAŞILDI

İnegöl Belediyespor´un Deplasmanlı Basketbol Ligi´nde mücadele edecek olan Erkek Basketbol takımının teknik heyeti için imza töreni düzenledi.

 

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza törenine Basketbol Şube Sorumluları Ümit Süha Yiğit ile Ali Ezim katıldı.

İLK SENEDEN ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ

İmza töreni öncesinde açıklamalarda bulunan Basketbol Şube Sorumlusu Ümit Süha Yiğit, ?Bu sene Bölgesel Lig´de faaliyet göstermek üzere yeni bir oluşum içerisindeyiz. 6 senedir devam eden amatör branş maceramız basketbol eklenerek daha da renklenecek diye düşünüyoruz. Bölgemize ilçemize kesinlikle renk katacaktır. Bölgesel Lig´de de faaliyet göstermek üzere teknik heyetimizle de anlaştık. Baş antrenörümüz İsmail Doğrutekin, menajerimiz Berk Güleçyıldız, yardımcı antrenörlerimiz Behçet Öztürk ile Batuhan Yeşilova. Bu sene kuracağımız takımı inanıyoruz ki daha ilk senesinde bir üst lige çıkartacaktır. Zaten bütün planlamamız da aslında Bölgesel Lig için değil bir üst lig için. Kulüp ve Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´ın da bu konuyla ilgili çok ciddi bir desteği ve öncülüğü var.  İnanıyoruz ki hep birlikte başkanımız, yönetici olarak bizler, teknik heyetimiz ve bugünden itibaren yavaş yavaş başladığımız transferlerle Bölgesel Lig´de ses getireceğiz. Hatta az önce söylediğim gibi bir üst lige en kısa sürede çıkacağız? dedi.

İLK ÇALIŞMANIN HEYECANINI YAŞIYORUZ

Baş antrenör İsmail Doğrutekin ise, ?İnegöl´ün kapasitesi olan, basketbolu ve sporu ileriye taşıyabilecek fiziki şartlarına sahip olduğunu düşünüyoruz. Daha öncede ben bir iki şehirde çalıştım. İnegöl´de ilk çalışmanın verdiği bir heyecan içindeyiz. İnegölspor´da basketbolu getirmek, İnegölspor´a basketbolu kalıcı hale getirmek hedefimiz. Bu konuda çok titiz çalışıyoruz. Takımı kurmakta biraz zorlanıyoruz. Yeni olmanın verdiği zorluğu yaşıyoruz. Fakat acele etmeden en iyi şekilde dinamik bir takımla taraftarlarımızın karşılarına çıkmak istiyoruz. Bu konuda heyecanlıyız? şeklinde konuştu.

HARİKA BİR ENERJİ VAR

İnegöl´de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu aktaran Menajer Berk Güleçyıldız ise, ?Çok heyecanlıyım. Gerek kulüpte gerek şehirde harika bir enerji var. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. İnegöl Belediyespor´umuzu olması gereken yerlere hep beraber taşıyacağız. İnşallah Allah yardımcımız olsun.?dedi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22