www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Potanın Kralı Kosova Oldu

Potanın Kralı Kosova Oldu

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen Okullar Arası Basketbol Turnuvası final maçında Gazi Paşa Ortaokulu´nu 33-29 mağlup eden Kosova Eğitim Kurumları şampiyon oldu.

Maça Sefa Tuna, Ahmet Berk, Efe, Mustafa Eren ve Orhan Barış ilk beşi ile çıkan Kosova Eğitim Kurumları´nda kenarda ise Fatih Talha, Efe Kağan, Berke Kadir, Baran, Ahmet Şerif, Hasan Can ve Mehmet İhsan yer alıyordu.

 MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada bir ara 8 sayı farkla geriye düşen Kosova Eğitim Kurumları, maçtan kopmayarak büyük emek ortaya koydu. Güzel bir geri dönüşe imza atan Kosova´da Ahmet Berk, Sefa ve Efe´nin etkili oyunu galibiyette önemli rol oynadı.

 YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Maçı izleyenler arasında Kosova Eğitim Kurumları Kurucuları Devrim Kosova, Hakan Ergül ve Serkan Taşdemir de vardı. Büyük bir taraftar grubu karşında oynanan müsabakaya ilgi yoğundu. Kosova Eğitim Kurumları öğrencileri tribünlerde kendilerine ayrılan kısmın tamamını doldurdular. Maç boyunca takımlarına desteği sürdüren Kosova Eğitim Kurumları öğrencileri kazanılan galibiyette kilit rol oynadılar.

 İYİ BİR TAKIMIZ

Karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Kosova Eğitim Kurumları Beden Eğitimi Öğretmeni Refik Şaffak; ?Turnuvanın ilk maçından sonra yaptığım açıklamada hedefimizin kupa olduğunu belirtmiştim. Biz iyi bir takımız ve bunu bugün burada tüm İnegöl´e ispat ettik. Maç özelinde konuşacak olursak kıran kırana bir mücadele oldu, iki takım da kupayı istedi ama sonunda kazanan taraf biz olduk. Gazipaşa Ortaokulu´nu verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim? dedi.

 HAYALLER GERÇEK OLUYOR

Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan Kosova Eğitim Kurumları Kurucusu Devrim Kosova; ?Tarlaya ekilen bir fidan gibi yoğun emeklerin sonucunda bu kurumu kurduk. Tırnaklarımızla kazıya kazıya ilerledik ve bugünlere geldik. Hayal etmekten ve onlar için çabalamaktan asla vazgeçmedik; çünkü bir hayali olmayanın kazanacak bir şeyi yoktur. Sizler için kazanılan bu kupa sadece bir galibiyet anlamı taşıyor olabilir ama bizim için kazanılan bu başarılar kurulan hayallerin gerçekliyor olmasını ifade ediyor. Çocuklarımız ile gurur duyuyorum. Onlarla birlikte büyümeye ve kazanmaya devam edeceğiz. Biz birlikte çok kuvvetliyiz? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87