www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Potanın Şampiyonu Zeki Konukoğlu

Potanın Şampiyonu Zeki Konukoğlu

İnegöl Belediye Başkanlığı Kupası´nda heyecan sürüyor. Öğrencilerin özgüvenlerini artıran ve okul dışında eğlenceli ve adrenalin dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapan Başkanlık Kupası organizasyonunda Basketbol Genç erkekler kategorisinde final heyecanı y

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 2´ncisi düzenlenen Başkanlık Kupası, tüm hızıyla sürüyor. 6 branşta 23 kategoride düzenlenen ve 4 bin öğrencinin katılımıyla Bursa´nın en büyük spor organizasyonu unvanına sahip İnegöl Belediye Başkanlığı kupasında, grup maçlarının ardından çapraz eşleme ile yapılan çeyrek ve yarı final maçları sonucunda basketbol branşının genç erkekler kategorisinde final heyecanı yaşandı. Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi ile Elit Grup Anadolu Lisesinin karşı karşıya geldiği finalde, rakibini 40-32 mağlup eden Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi şampiyonluğa uzandı.

HEYECAN DORUKTAYDI

Yeniceköy spor salonunda oynanan final karşılaşmasını Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ta tribünde öğrencilerle birlikte takip etti. Nefes kesen mücadelenin yaşandığı müsabaka da öğrenciler şampiyonluğa ulaşmak adına büyük bir mücadele verirken, dolu tribünlerde de coşku ve tezahürat eksik olmadı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19