Profesyonellere taş çıkartan turnuva

Profesyonellere taş çıkartan turnuva

Eğitim, kültür ve spor alanlarında çalışmalar yapan Starwood Çalışanları Dayanışma ve Kültür Derneği, geleneksel hale getirdiği ve her yıl düzenlediği halı saha futbol turnuvası ile çalışanlar arasında heyecan fırtınası estiriyor

Starwood Çalışanları Dayanışma ve Kültür Derneği 2018 yılında manevi değerlere saygı, kamu hizmetlerine katkı ve çalışanların dayanışmasını pekiştirmek amacı ile kuruldu. Starwood çalışanlarının, sivil toplumun sağlıktan eğitime, insan haklarından sürdürülebilir kalkınmaya, çevreden doğal afetlere kadar çok geniş bir alanda fark yaratabileceğine olan inançları vetoplum yararını en üst düzeyde tutan prensipleri ile çalışan dernek, temel olarak eğitim, kültür ve spor alanlarında çalışmalar yapıyor.

Halk oyunları çalışmalarından, müzik kurslarına, kültürel gezilerden spor müsabakalarına kadar birçok etkinlik düzenleyen dernek çalışanlar arasında iş dışında hoşça vakit geçirip sosyal ve sportif aktiviteler yaparak aralarındaki sevgi, saygı, kardeşlik ve takımdaşlık ruhunu da ön plana çıkartmayı hedefliyor.

Geleneksel hale gelen ve bu yılda 6. sı düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvasında 16 bölümü temsil edentakımlar yer alıyor.Toplamda 192 oyuncu ve maçları seyretmeye bölümlerini desteklemeye  gelen çalışanlarla  birlikte her akşam güle oynaya eğleniyorlar. Maçlar Alanyurt Kocatepe Halı Saha Tesislerinde Türkiye Futbol Federasyonu hakemleri tarafından yönetilen maçlarda gerek oyuncular gerek izleyiciler Covid-19 tedbirlerine sıkı bir şekilde uyuyorlar.

Maçlar oynandıktan bir gün sonra www.sosyalhalisaha.com sitesi üzerinden izlenebiliyor. Kasım ayının sonuna dek sürecek olan turnuvada şampiyon hangi takım olursa olsun, dostluğun kazanacağı ve kaybedenin olmayacağı etkinlik hedefleniyor.

Starwood Çalışanları Dayanışma ve Kültür Derneği, bugüne dek gerçekleştirdiği gibi bundan sonra yapacağı faaliyetlerle de sivil topluma önemli bir örnek olacağınıve bu doğrultuda çalışacaklarını söylediler.

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68