www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

PROJE YÖNETİMİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

PROJE YÖNETİMİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

İnegöl Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ortak çalışması olan ve BEBKA´dan destek alma hakkı kazanan ?Proje Yönetimi ve Kurumsal Gelişim? projesinde eğitimlere başlandı.

Önceki gün başlayan ve Viyana Üniversitesi mezunu Davranış Bilimleri ve Ekonomi Uzmanı Sami Ertuğrul tarafından verilen eğitimlere İnegöl´deki kamu kuruluşlarından 44 kursiyer katılım gösterdi.

KURUMSAL GELİŞİME KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, ?Müdürlüğümüz ERGE birimisorumlusu Turgay Tüloğlu öncülüğünde hazırlanan projeler kapsamında; BEBKA 2016 yılı teknik destek çağrı döneminde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakamlık ve İnegöl Belediyesi olarak yaptığımız başvuruların 3´ü de hibe almaya hak kazanmıştı. Bu kapsamda; İnegöl Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün beraber yürüttüğü ?Proje Yönetimi ve Kurumsal Gelişim´ konulu projemizineğitimleri verilmeye başlandı. Viyana Üniversitesi mezunu Davranış Bilimleri ve Ekonomi Uzmanı Sami Ertuğrul tarafından verilen eğitimlere, ilçemiz kamu kuruluşlarından 44 kursiyer katılmaktadır. Okullarımızın yönetici ve öğretmenleri, Kaymakamlık çalışanları ile Belediye proje yöneticilerinin yer aldığı eğitimin sonrasında ilçemizde kamu yararına hibe projeleri başvurularının artmasını beklemekteyiz. Bu tür eğitimlerle kurumlarımız arasında ortak olma, paydaş ilişkileri oluşturma yoluyla sinerji oluşturarak büyük projeler oluşturulması ve yönetilmesi, Kaymakamlığımıza bağlı kurum ve kuruluşlardaki çalışanların, öğretmenlerin; proje döngüsü, PCM, hibe programları, hedef ve strateji analizi konularında eğitim alarak, kurumsal gelişime katkı sağlanması hedeflenmiştir. İnegöl´de ihtiyaç duyulan, kamu hizmetine olumlu katkı sağlamak, kurumsal gelişimi arttırmak amacıyla gerçekleştirilen bu projelerde İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Emeği geçen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 

            .

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00