PROPAGANDA DA SINIR YOK

PROPAGANDA DA SINIR YOK

Kurşunlu’da dereden gölete su aktarmak için beldeye getirilen boruların yüklü olduğu kamyonlardaki AK Parti bayrakları ve AK Parti Belediye Başkan adaylarının afişleri dikkat çekti. Boru yüklü kamyonların beldede kornalar çalarak tur atması tepkiler

Yaşanan kuraklık nedeni ile kuruyan Kurşunlu göleti, beldede çiftçilik yapan vatandaşları kara kara düşündürmeye başlamıştı. Sorunun iletilmesinin ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz hafta bölgede çalışma yapıp Kurşunlu göletine Çayköy mevkiindeki dereden su aktarmak için çalışmalara başlamıştı. Yapılan inceleme ve ölçümlerin ardından, dereden gölete suyun aktarılması için kullanılacak malzemeler ve borular dün Kurşunlu’ya getirildi.

 

KORNA ÇALARAK TUR ATTILAR

Ancak su borularını ve malzemeleri taşıyan kamyonların durumu tepkilere yol açtı. Belediye adına malzeme taşıyan kamyonların AK Parti bayrakları ile süslenip kamyonların üzerine AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş’ın afişlerinin asılması, bu kadar da olmaz dedirtti. Ayrıca kamyonların birkaç otomobil eşliğinde beldede tur atmaları da dikkat çekti. Seçim konvoyunu aratmayan kamyonların bu durumu tepkilere yol açtı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07